ZALJUBLJENA U SEBE

Manekenka tvrdi da joj ne treba dečko, voli samu sebe: ‘Kad se vidim u ogledalu, odmah se uzbudim‘

Luana je progovorila o autoseksualnosti, koja označava ljubav prema samome sebi

Luana Sandien

 Instagram

Model Luana Sandien izjavila je da joj ne treba dečko - jer je zaljubljena u samu sebe.

Luana je progovorila o autoseksualnosti, koja označava ljubav prema samome sebi, a koja može nadilaziti erotske sfere.

Razvedena manekenka dodala je da joj ne treba partner kako bi doživjela seksualni užitak, a otkrila je i da je sama uživala u Valentinovu.

"Kad se vidim u ogledalu, odmah se uzbudim. Biti autoseksualac je, po meni, isto što i neovisna osoba", rekla je Luana, prenosi NY Post.

"Sama sam sa sobom. To je najbolja stvar koju žena može učiniti za sebe", dodala je.

U lipnju prošle godine priznala je da bi voljela biti u vezi sa samom sobom. "Privlačna sam sama sebi. Uvijek sam se tako osjećala, samo nisam znala da postoji ime za to. Lijepo je znati da nisam luda ili narcisoidna, već je to nešto što mnogi ljudi doživljavaju. Bilo mi je važno saznati da nisam sama u tome. Iako to zvuči jako seksi, i zapravo je seksi, to je zapravo poput ljubavi prema sebi, samo na steroidima", objasnila je manekenka.

Seksualna stručnjakinja Casey objasnila je da je autoseksualnost seksualna želja prema vlastitom tijelu, odnosno, osobina koja označava da se netko "upušta u vlastiti erotizam".

"Iako to možda ne vrijedi za sve, općenito se osjećamo više seksualno i uzbuđeno kada osjećamo da smo sami sebi seksi", objašnjava stručnjakinja, prenosi NY Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:52