OPTUŽBAMA NEMA KRAJA

Manson kolegici virio ispod suknje i snimao je kamerom, od obožavateljica zahtijevao striptiz

Tražio je da se skinemo, rekao je da želi vidjeti koja od nas ima najbolje sise i guzicu, ispričala je fotografkinja Erica Von Stein
Marilyn Manson 
 SUZANNE CORDEIRO/AFP

Nakon što je glumica Evan Rachel Wood (33) otkrila da ju je glazbenik Marilyn Manson (52) seksualno zlostavljao, nastavile su se nizati optužbe na njegov račun. Sad je i fotografkinja Erica Von Stein (29) britanskom The Mirroru prepričala neugodno iskustvo koje je imala s kontroverznim američkim rokerom nakon njegova koncerta u Glasgowu u Škotskoj.

Von Stein je detaljno opisala kako su Mansonovi suradnici iz publike izabrali nekoliko zgodnih djevojaka, uključujući i nju, te ih otpratili do njegova autobusa kojim je putovao tijekom turneje po Europi.

- Nudio nam je alkohol, očito mu je bio cilj napiti nas, a onda je zahtijevao da pred njim izvedemo striptiz. Sve je to bio dio neke njegove uvrnute seksualne igre... Tražio je da se skinemo, rekao je da želi vidjeti koja od nas ima najbolje sise i guzicu. Svi su bili pomalo iznenađeni, ali on se ponašao kao da je to normalizirano, bilo mu je zabavno. Bio je okružen starijim ljudima i definitivno je dominirao u tom društvu. Mislim da mu se u tom trenutku nitko od prisutnih nije usudio reći 'ne' - ispričala je Erica.

Njezine tvrdnje potkrijepile su još dvije djevojke koje su također bile u autobusu u vrijeme navodnog incidenta.

Protiv Mansona ovih dana progovorila je i Ellie Rowsell (28), pjevačica indie-rock benda Wolf Alice. Ona je na Twitteru napisala kako joj je glazbenik u backstageu na jednom festivalu virio ispod suknje i pritom je snimao GoPro kamerom.

- Ako on cijelo vrijeme radi takve stvari, kako je uopće moguće da ga godinama gledamo na festivalima? Kad ćemo zaustaviti te ženomrsce? Moramo se osjećati sigurno u muškom svijetu, a glazbena industrija to jest - smatra Ellie.

Manson je prošli tjedan negirao sve tvrdnje o seksualnom uznemiravanju, a najnovije optužbe još nije komentirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:51