ZBOG PAPARAZZA

Margot Robbie i Cara Delevingne s ekipom se našle usred žestokog obračuna: Uslijedila uhićenja, ali i slomljena ruka

Glumice su večerale u argentinskom restoranu sa svojim prijateljima i filmskim producentima kada je uslijedio incident

Cara Delevingne i Margot Robbie

 Xposurephotos.com/Backgrid Uk/Profimedia/Xposurephotos.com/Backgrid Uk/Profimedia

Britanski producenti i prijatelji poznate australske glumice Margot Robbie te engleske manekenke i glumice Care Delevingne navodno su uhićeni nakon incidenta s paparazzom u Argentini.

Pretpostavlja se da su glumice večerale u restoranu Patagonia Sur u Buenos Airesu kada su im oko tri sata ujutro prišli fotografi.

Robbiein poslovni partner i filmski producent Josey MacNamara te producent Jac Hopkins navodno su se umiješali u tučnjavu s paparazzom Pedrom Albertom Orquerom ispred restorana kada je Orqueri slomljena ruka.

image

Pedro Alberto Orquera

Rsfotos/ Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Rsfotos/ Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

MacNamara i Hopkins uhićeni su i odvedeni u policijsku postaju na ispitivanje. Kako prenosi The Sun, 32-godišnja Robbie i 30-godišnja Delevingne napustile su mjesto događaja. S dvojicom producenata družile su se u popularnom restoranu koji vodi slavni argentinski kuhar Francis Mallman kada su doputovale s Tjedna mode u Parizu.

U trenutku kada se dogodio incident s fotografom, glumice su odlazile u automobil. Pretpostavlja se da su svjedoci pozvali hitnu pomoć kada je izbila svađa, a Orquera je prevezen u bolnicu na daljnje liječenje zbog ozljede.

MacNamara i Hopkins pojavili su se na sudu dok su Robbie i Delevingne kasnije istoga dana odletjele na jug Argentine.

Vijest dolazi nakon što je Robbie izgledala uzrujano nekoliko sati nakon što je početkom ovoga mjeseca napustila dom svoje bliske prijateljice Delevingne. To je uslijedilo nakon što je Delevingne zabrinula javnost pojavivši se bosa i raščupana u zračnoj luci.

Robbie je viđena kako izlazi iz unajmljene kuće u zapadnom Hollywoodu kako bi otputovala u međunarodnu luku Los Angeles. No nije jasno je li Delevingne bila u kući kada je Robbie bila tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:38