EKSPLICITAN SADRŽAJ

Margot Robbie o sceni orgija u novom filmu ‘Babylon‘: ‘Pitala sam se smijemo li uopće prikazati to‘

‘Kada sam pročitala scenarij, pomislila sam da je ovo kao da su ‘Sladak život’ i ‘Vuk s Wall Streeta’ dobili dijete‘, opisala je slavna glumica

Margot Robbie u filmu ‘Babylon‘

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Holivudska glumica Margot Robbie priznala je da nije bila sigurna smije li novi film ‘Babylon‘ u kojem glumi sadržavati tako eksplicitne scene orgija, dok je njezin kolega, Brad Pitt, priznao da je količina golotinje u filmu šokantna, pa čak i za njega.

image

Brad Pitt u filmu ‘Babylon‘

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Robbie je ispričala detalje glumici Carey Mulligan u sklopu Varietyjeve serije ‘Glumci o glumcima’. Mulligan je naglasila koliko je uvodna scena razuzdana s čime se Robbie složila istaknuvši kako nalikuje orgijama.

image

Scena iz filma ‘Babylon‘

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

- Kada sam pročitala scenarij, pomislila sam da je ovo kao da su ‘Sladak život’ i ‘Vuk s Wall Streeta’ dobili dijete. Sviđa mi se to! Ali pitala sam se smijemo li uopće prikazati to? Bilo je toliko scena u kojima sam se pitala kako ću to učiniti, podijelila je slavna glumica.

Mulligan je zatim rekla da je film gledala sa svojom majkom pa se Robbie našalila kako bi svatko to trebao učiniti.

Poznata glumica utjelovila je lik samodestruktivne zvijezde nijemog filma Nellie LaRoy, a otkrila je i da nikada u životu nije toliko radila za neki film kao za ‘Babylon‘.

image

Margot Robbie

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 10:34