NEUGODNO

Mariah Carey javno prozvala Meghan Markle: ‘Ponašaš se poput dive‘, bivša vojvotkinja odmah joj je odgovorila

Markle je izrazila olakšanje kada je intervju završio

Meghan Markle i Mariah Carey

 AFP

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle razgovarala je u svom podcastu ‘Archetypes’ sa slavnom američkom pjevačicom Mariah Carey.

U jednom trenutku, Markle je rekla kako ona osobno ne misli da je ‘diva’, nakon čega ju je Carey prekinula i odgovorila: ‘Nekada nam priuštiš baš prave ‘diva trenutke‘’ te je dodala kako se ‘ne mora ponašati kao da to nije istina’.

Bivša glumica zbunjeno je pitala pjevačicu: ‘Kakve sam to ‘diva trenutke‘ priuštila?’, a Carey je zatim pojasnila kako nije mislila na njenu osobnost te da se samo šalila.

Markle je izrazila olakšanje kada je intervju završio.

- Sigurno je osjetila moj nervozni smijeh, odmah se ispravila kako bih bila sigurna da ne misli da sam diva zbog svog ponašanja, već zbog načina na koji se odijevam i držim, rekla je.

image

Meghan Markle

Toby Melville/Afp

- Mislila je to reći kao kompliment, ali ja sam to krivo shvatila. Gledala je na to kao nešto inspirativno. Razgovor je tekao glatko, sve je bilo dobro do tog trenutka. Pomislila sam kakve je gluposti ona pročitala ili na što je kliknula da bi to rekla o meni. Zar me ona zapravo ne vidi?, upitala se Markle.

Markle je rekla pjevačici koliko joj je bila važna Mariahina karijera, s obzirom na to da su i njezini roditelji miješane rase.

- Reprezentacija je jako bitna. Kada si došla na scenu pomislila sam: ‘O, Bože, netko izgleda kao ja’, prisjetila se Markle.

Vojvotkinja je također nedavno otkrila da je pisala dnevnik dok je bila članica britanske kraljevske obitelji, što je probudilo strah kod određenih članova obitelji da bi ti zapisi mogli biti objavljeni kao memoari koji bi otkrili još tajni kraljevske palače.

Markle je rekla u nedavnom intervjuu za The Cut da je pakirala svoje stvari iz Frogmore Cottagea u lipnju kada je naišla na dnevnik.

- Vratiš se i otvaraš ladice i kažeš ‘O, Bože, to sam stvarno pisala?‘, prisjetila se.

Margaret Holder, autorica knjige ‘Diana: The Caring Princess‘ i kraljevska stručnjakinja, rekla je kako je Markle imala dovoljno vremena da sazna tajne kraljevske obitelji stare nekoliko desetljeća, koje bi mogle izazvati neugodnosti kraljevskoj obitelji te da bi Markle mogla zaraditi bogatstvo na tome.

Izvor blizak princu Harryju rekao je za The Sun kako bi bio iznenađen da Markle ne napiše knjigu, dok je drugi insajder rekao da je Markle vodila dnevnik cijelo vrijeme dok je bila članica kraljevske obitelji.

- Harryju i Meghan je bilo rečeno da ignoriraju društvene mreže i novine, ali nekada bi im osoblje reklo ‘žao mi je što su mediji jučer napisali to i to‘, a to je znalo jako razljutiti Meghan, no ona bi to sve pisala u svoj dnevnik, dodao je.

- Da je dnevnik ikada ugledao svjetlo dana, sigurno bi bio eksplozivan. Koliko čujem, ponovno je otkriven ovoga ljeta te je sada s njima u Kaliforniji.

Markle je za the Cut rekla da su ona i Harry bili ‘sretni‘ što su napustili Britaniju te da su ‘poremetili dinamiku hijerarhije samim time što su postojali‘ prije nego što su odlučili napustiti kraljevsku obitelj.

image

princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U epizodi njenoga podcasta ‘Archetypes‘ otkrila je da su je prvi put tretirali kao ‘crnu ženu‘ tek kada je počela izlaziti s princem Harryjem te da su se stvari za nju drastično promijenile nakon što je postala dijelom kraljevske obitelji.

- Za Meghan, knjiga o vremenu koje je provela s kraljevskom obitelji nudi izvrsnu priliku da se obračuna, imenuje one koji su je uvrijedili i uzvrati udarac sustavu koji nije razumjela i nije ga htjela naučiti, rekla je Margaret Holder.

Markle je za The Cut također rekla da je ništa ne sprječava da progovori.

- Zanimljivo je, nikada nisam morala potpisati nešto što me ograničava da govorim. Mogu govoriti o cijelom svom iskustvu i odlučiti da to ne učinim, dodala je te istaknula kako ipak još uvijek ‘zacjeljuje‘ od života s kraljevskom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:11