KRALJICA PLAYBACKA

Mariah Carey otpjevala svoj zloglasni hit, fanovi je izvrijeđali: ‘Bježite ljudi, probudila se iz hibernacije...‘

Carey je nastupila na tradicionalnoj paradi za Dan zahvalnosti, ali nije očekivala ovakvu reakciju milijuna gledatelja

Posljednji nastup Mariah Carey na paradi za Dan zahvalnosti održala je 2015. godine

 Dennis Van Tine/Zuma Press/Profimedia

"Ljudi ovo nije vježba. Mariah Carey izašla je iz hibernacije, bježite", komentirali su zlobno fanovi nastup američke pjevačke zvijezde na tradicionalnoj paradi za Dan zahvalnosti koju svake godine organizira robna kuća Macy‘s na ulicama Manhattana.

Samoprozvana ‘kraljica Božića‘ pojavila se u raskošnoj ružičastoj haljini s kišobranom i otpjevala svoj zloglasni hit "All I Want For Christmas", ali je očito ‘polomila zube‘ jer komentari su uglavnom napadački zbog pjevanja na playback.

Ovo je inače 96. po redu parada za Dan Zahvalnosti, a Carey se vratila nakon sedam godina izbivanja, međutim gledatelji su naravno primijetili kako joj pjevanje nije usklađeno sa zvukom.

"Da bar ja mogu biti plaćena da samo stojim i otvaram usta na pozornici. Mariah je stvarno kraljica kad joj to uspijeva", jedan je od komentara.

U svom tom hejtu, međutim, trezveniji gledatelji podsjetili su na tweet koji je 2018. objavio pjevač John Legend nakon svog nastupa na Macy‘s paradi.

"Evo zabavne činjenice. Svi mi koji smo nastupali na paradi pjevali smo na playback jer na otvorenom nastupu ovog tipa jednostavno ne postoji način da nastup uživo bude kvalitetno izveden. Nadam se da ste ipak uživali, ali ako dolazite na moje koncerte, znate da inače uvijek pjevam uživo", napisao je pjevač kojeg su te godine napadali zbog iste stvari.

Plesač Bryan Tanaka s kojim je 52- godišnja Carey u vezi bio je kratak u svojem komentaru:

"Najbolji nastup godine", nažvrljao je na Twitteru.

Macy‘s parada za Dan zahvalnosti druga je najstarija manifestacija te vrste u povijesti Amerike, i održava se od 1924. godine, a NBC je prenosi uživo od 1953. godine. Traje tri sata, a nakon uličnog karusela završava pred zgradom robne kuće na Herald Squareu. Organiziraju je i provode zaposlenici Macy‘s-a, koji skupa sa svojim članovima obitelji volontiraju tijekom njena održavanja.

Neki su čak primijetili da je Carey prilikom nastupa bilo neugodno te da je djelovala nesigurno i zastrašeno.

image
Planet Photos/Planet/Profimedia

Pjevačica pak neće biti dugo tužna zbog loših komentara. ‘All I Want For Christmas‘ najprodavanija je božićna pjesma svih vremena (oko 16 milijuna prodanih kopija), a napisala ju je za samo 15 minuta prije 28 godina. Srušila je brojne rekorde, a dosad je samo zbog tantijema Carey donijela oko 60 milijuna dolara. Original traje četiri minute i jednu sekundu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:24