POTVRĐENE GLASINE

Mariah Carey prekinula dugogodišnju vezu: ‘Imao je želje koje se pjevačici nisu svidjele‘

Dobitnica Grammyja i plesač posljednji su put viđeni zajedno tijekom njezina rođendana u ožujku

Mariah Carey i Bryan Tanaka u Aspenu prošle godine

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Mariah Carey i njezin dugogodišnji dečko, Bryan Tanaka, prekinuli su jer je on želio djecu, rekao je izvor ekskluzivno za Page Six.

image

Mariah Carey i Bryan Tanaka

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Spomenutom je portalu dojavljeno da je 14 godina razlike između para igralo ulogu u tome što je 40-godišnji Tanaka imao drugačije želje od 54-godišnje Carey.

- On želi imati obitelj, a njoj se to baš i ne sviđa - tvrdi izvor.

Carey sa svojim bivšim suprugom Nickom Cannonom ima 12-godišnje blizance Moroccana i Monroe. Tanaka, s druge strane, nema vlastite djece. Naime, poznata pjevačica i prateći plesač bili su zajedno sedam godina.

image

Mariah Carey i Bryan Tanaka

Buzzipper/La.gossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Buzzipper/la.gossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, "kraljica Božića" je pokrenula glasine o prekidu ovog tjedna jer je otišla na svoje godišnje putovanje u Aspen sama. Također, Tanaka se nije pjevačici pridružio na njezinoj “Merry Christmas One and All!” turneji koja je započela u studenom u Yaamava Resort & Casinu u kalifornijskom Highlandu. Inače, Tanaka je njezin plesač još od 2006., a počeli su izlaziti 2016. godine.

Što se tiče drugih informacija, jedan od izvora tvrdi kako Tanaka jednostavno želi "živjeti svoj život".

Carey je dodatno potaknula nagađanja da je vezi kraj kada je ranije ovog mjeseca rekla za People da je imala tešku godinu.

- Veselim se ovom Božiću cijelu godinu. Još od prošle godine, jer prošla godina baš i nije bila najbolja - rekla je pjevačica.

image

Mariah Carey i Bryan Tanaka

Buzzipper/La.gossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Buzzipper/la.gossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, dobitnica Grammyja i Tanaka posljednji su put viđeni zajedno tijekom njezina rođendana u ožujku. Carey je prekinula s Tanakom inače 2017., no brzo su se ponovno pomirili.

Što se tiče glazbene karijere poznate pjevačice, blagdansko razdoblje joj uvijek ide u korist. Njen hit "All I Want For Christmas Is You" najprodavanija je božićna pjesma svih vremena (oko 16 milijuna prodanih kopija), a napisala ju je za samo 15 minuta, i to prije 28 godina. Srušila je brojne rekorde, a dosad je samo zbog tantijema Carey donijela oko 60 milijuna dolara. Original traje četiri minute i jednu sekundu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:20