SUNČAN DAN

Marija Šerifović podijelila trenutke sa svojim sinčićem: Otišli su u šetnju po Los Angelesu

Šerifović je u petak otkrila kako je postala majka malenog Maria, a sad se pohvalila zajedničkim trenucima na društvenim mrežama

Marija Šerifović u šetnji sa sinom Mariom

 Instagram/marija Serifovic; Screenshot/instagram/

Popularna regionalna pjevačica Marija Šerifović (39) u petak je objavila radosnu vijest kako je postala majka sina Maria kojeg je rodila surogat majka u Los Angelesu, gdje se trenutno pjevačica i nalazi.

Sad je otišla sa sinom u šetnju na sunčani dan u Los Angelesu što je podijelila s obožavateljima na Instagramu. Uz snimku šetnje podijelila je emoji plavog srca.

image

Marija Šerifović u šetnji sa sinom Mariom

Screenshot/instagram/

Ranije je za srpske medije pjevačica objasnila kako je postupak bio dug i zahtjevan.

„Važno se informirati, okupiti oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Ne želim pojednostavljivati, postupak je zahtjevan, i emotivno i financijski, ali nije nemoguć. Prvo, važno je da pravno regulirate sve na vrijeme. Zatim slijedi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer. Zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i liječnik koji prati trudnoću. Put je dugačak, ali kada postoji velika želja, postoji i način. Velika želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posjedujem, bezrezervno, to je na prvom mjestu“, kazala je.

„Dugo sam se spremala za taj trenutak, zamišljala kako će to izgledati. I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije... Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osjećaj. Cijelo vrijeme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu pa do samog poroda. I ne samo tijekom poroda. Često sam odlazila u Ameriku zbog toga. Posljednjih mjesec dana smo cijelo vrijeme bili zajedno. Željela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki trenutak toga procesa“, podijelila je Šerifović.

image

Marija Šerifović

Miomir MiliĆ/

Pjevačica se odlučila za Ameriku jer u Srbiji surogat majčinstvo nije praksa. Zbog ugovora o privatnosti ne može otkriti tko je otac djeteta, ali kazala je da će Mario sve znati kada za to dođe vrijeme. Pjevačici će s odgojem pomoći njezina majka Verica. Dijete i ona živjet će u Beogradu, a ponekad će kod bake Verice u Kragujevac gdje ima kuću s dvorištem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:22