NOVOPEČENA MAJKA

Marija Šerifović pojavila se u emisiji prvi put otkako je dobila dijete putem surogat majke: ‘Čekamo vaše kuverte!‘

Voditelj ju je najavio kao ‘mamu Mariju Šerifović‘, a ona je stidljivo prekrila lice rukama

Marija Šerifović i sinčić

 Screenshot/instagram/

Ovotjedno izdanje srpskog glazbenog showa "Zvijezde Granda" imat će izmijenjen sastav, odnosno, žiri. Naime, osim Ane Sević, koja je na mjesto voditeljice došla umjesto Sanje Kužet, vatreno krštenje imat će i Dragan Kojić Keba, koji će u pet emisija mijenjati Anu Bekutu, a Ivana Peters je u jednoj emisiji zamijenila kolegicu Cecu Ražnatović.

No, to nije spriječilo ostale članove žirija da budu odlično raspoloženi, a posebno je zablistala Marija Šerifović. Kada ju je voditelj Voja Nedeljković najavio, rekao je "mama Marija Šerifović", a ona je stidljivo prekrila lice rukama.

image

Marija Šerifović i sinčić

Screenshot/instagram/

- Rekla sam svim kolegama da kad se nađemo onda ćemo se dogovoriti tko će i koji dan doći te da pripreme kuvertu. Mario čeka kuverte - ispričala je Marija kroz smijeh, dok se Voja dodatno našalio kako "Mario čeka", piše Kurir.

Podsjetimo, dječak se rodio početkom prosinca, a Marija je svoje prvo dijete dobila je preko surogat-majke u SAD-u.

U jednoj televizijskoj emisiji progovorila je o svojoj želji da postane majka.

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerojatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano dogoditi, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je Marija prije nešto više od godinu dana.

Zbog ugovora o privatnosti ne može otkriti tko je otac djeteta, ali kazala je da će Mario sve znati kada za to dođe vrijeme. Pjevačici će s odgojem pomoći njezina majka Verica. Dijete i ona živjet će u Beogradu, a ponekad će kod bake Verice u Kragujevac gdje ima kuću s dvorištem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:41