INCIDENT U ZENICI

Marija Šerifović progovorila o prekidu koncerta: ‘Slažem se da trpi velika većina zbog kretena, ali...‘

Regionalna pjevačica nije htjela ugrožavati svoj život, ali ni život svojih kolega

Marija Šerifović

 Gordan Svilar/Extra FM

Srpska pjevačica Marija Šerifović u svom je novom vlogu objasnila što se dogodilo na koncertu u Zenici te zbog čega je prekinula nastup 15 minuta ranije. Osim toga, podijelila je dolazak u Zenicu, kao i dijelove samoga koncerta.

"Miloš iz benda 10 minuta prije izlaska na binu je na stepenicama pao i polomio ruku i ima otvoreni prijelom. Petarde su bacali pa sam nekoliko pjesama prije vremena prekinula nastup", objasnila je pjevačica zašto je ljuta, a onda je krenula opisivati što se događalo da ju je toliko uznemirilo.

"Netko je bacio prvu petardu pod noge bubnjaru, onda sam zamolila da, ako imaju mozga, to ne rade. Poslije nekog vremena blizu je pukla još jedna. Onda poslije dva sata skoro grunula je još jedna točno ispod Jelene, koja je prateći vokal, i izgorio joj je kaput i kesa koja je stajala pored. Izgorio je i dio opreme. Bilo je logično da prekinem", kazala je Šerifović.

image

Marija Šerifović

Ranko Suvar/cropix/

Regionalna pjevačica nije htjela ugrožavati svoj život, ali ni život svojih kolega. Jasno joj je da su to pojedinci koji su stvarali problem i da većina nije kriva.

"Ako je vama u redu da ostanete bez prsta, noge, oka i obraza, onda izvolite pa neka na vas bacaju petarde. Slažem se da trpi velika većina zbog kretena, ali otkad je svijeta i vijeka - budala koči. To je moje viđenje cijele situacije", rekla je Šerifović pa naglasila da joj je, bez obzira na incident, bilo lijepo i da joj je žao što je morala ranije završiti koncert.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:11