SPOKOJNA U 2024.

Marija Šerifović raznježila pratitelje novom objavom svoga sina: ‘Tek danas, s 39, mogu sebi reći...‘

Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda i ispunjen privatan život obilježili su njezinu 2023. godinu

Marija Šerifović sina je nazvala Mario

 Instagram/screenshot/

Mariju Šerifović 2023. godina bila je vrlo emotivna pa sada, ispunjena na svim životnim područjima, može mirno i sretno uploviti u 2024. Na svom je Instagram profilu raznježila obožavatelje fotografijom sinovih ruku pa se osvrnula na proteklu godinu.

"Ja ne znam kako i odakle početi... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život", nabrajala je Šerifović po čemu će pamtiti 2023. godinu. No, nije zaboravila ni koliko se brinula cijele godine pa se ipak zahvalila Bogu na konačnim ishodima.

Regionalna zvijezda iznenadila je javnost krajem godine kada je objavila da je postala majka. Sina Maria dobila je pomoću surogat majke, a cijelu je trudnoću držala u tajnosti. Ipak, svoje radosne trenutke, kao što je povratak kući u Beograd, podijelila je sa svojim obožavateljima i oduševila ih.

"Bože hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i, vjerujte mi, svakome od nas dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno došlo sve na svoje mjesto", napisala je pjevačica pa svojim obožavateljima poželjela zdravlje, uspjehe i ponajviše hrabrosti.

"E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu", zaključila je Šerifović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:20