NADOLAZEĆI KONCERT

Marija Šerifović: ‘S velikim zadovoljstvom, srećom, širom otvorenih ruku idemo u Brod!‘

Priznala je i kako je radi najvažnije životne uloge čak dvojila hoće li karijeru malo staviti sa strane

Marija Šerifović

 Promo/

Regionalna pop zvijezda Marija Šerifović na proljeće prvi puta nastupa u Slavonskom Brodu. Spektakl za Slavonce jedna od najboljih pjevačica i interpretatorica na ovim prostorima najavila je za 10. svibnja u Športskoj dvorani Vijuš.

- Uzbuđena sam. Znam kako će taj koncert izgledati, ovo je nakon 20 godina vrhunac moje karijere u svakom smislu, to će zaista biti jedan dobar show i stvarno ćemo se potruditi da to bude kao nešto što je došlo od nekuda, vjerujem da razumijete što želim reći. S velikim zadovoljstvom, srećom, širom otvorenih ruku idemo u Brod! – otkrila je putem Extra FM-a.

Slavonci će imati priliku s Marijom zapjevati i hitove s nedavno objavljenog albuma koji se čekao punih 10 godina, a kojega je simbolično nazvala "Dolazi ljubav", a koji je zapravo posvetila sinčiću Mariu.

- Sada je doista svima postalo jasno što "Dolazi ljubav" znači. Rekla bih da se dobro snalazim kao mama. Kažu obitelj i prijatelji da djelujem kao da mi je drugo dijete, a ne prvo. Ne spavam već 45 dana, držim se. Mali Mario je sjajan, vedar, nasmijan dječak, svi uživamo u prelijepoj energiji koja je ušla u dom - ističe.

Priznala je i kako je radi najvažnije životne uloge čak dvojila hoće li karijeru malo staviti sa strane.

- Nakon što je Mario došao na svijet meni je palo na pamet da sve koncerte otkažem i odgodim barem na godinu dana i da se u potpunosti svemu tome posvetim, da moj um, duša i srce imaju samo jedan zadatak. Međutim, dogovorili smo da idemo. S probama smo krenuli, koncerata će biti, ostalo je još jako malo karata za Zagreb. Sve ide po planu, još samo da ja još malo više odspavam prije početka turneje - rekla je.

Ulaznice za najavljeni koncert dostupne su putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:16