ZA DAN ŽENA

Marija Šerifović stiže u Arenu: ‘Napravit ćemo tako dobar show, želim da vam padnu vilice kad uđemo u dvoranu‘

Otkako je izašao novi album, svi pitaju kad će koncerti, kad će turneja? Tresu mi se ruke… Stvarno se tome veselim, kaže pjevačica

Marija Šerifović 

 Gordan Svilar/Extra FM

Vrhunski vokal, jedna od najboljih interpretatorica u regiji, žena emocija - Marija Šerifović - najavila je koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 8. ožujka 2024.

- Otkako je izašao novi album, svi pitaju kad će koncerti, kad će turneja? Tresu mi se ruke… S velikim zadovoljstvom mogu najaviti da su karte za koncert 8. ožujka u zagrebačkoj Areni puštene u prodaju. Ja se stvarno, stvarno, stvarno tome veselim! Napravit ćemo tako dobar show, želim da vam padnu vilice kad uđemo u dvoranu - poručila je pjevačica obožavateljima gostujući na Extra FM-u.

Koncertom u Zagrebu otvorit će regionalnu turneju, a pripreme su već krenule. Nema sumnje u to da će Marija upravo na Međunarodni dan žena još jednom potvrditi da žene vladaju regionalnom scenom te svojim primjerom rada, predanosti i uspjeha potaknuti mnoge druge žene da idu putem svojih snova.

U Areni će se na repertoaru naći i pjesme s novog albuma "Dolazi ljubav", koji se čekao punih 10 godina, a kojim Marija ujedno slavi i obilježava 20 godina na glazbenoj sceni. Ljubavni duet koji je nastao u suradnji s Matijom Cvekom, "Pola Sunca", u svega nekoliko dana osvojio je srca publike i postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, s milijunima pregleda.

Kroz bogatu karijeru Marija je svoje obožavatelje počastila brojnim hitovima poput "Nije ljubav to", "Pametna i luda", "U nedelju" i brojnim drugima. Ipak, najveću popularnost dostigla je 2007. godine kad je njezina pjesma "Molitva" proglašena najboljom u Europi čime je Srbiji donijela i jedinu pobjedu na Eurosongu.

Karte za najavljeni koncert dostupne su putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:16