IZMAKLO KONTROLI

Mark Zuckerberg s ozljedom i masnicama ispod očiju: Otkrio kako je do toga došlo

Mark Zuckerberg već neko vrijeme bavi se borilačkim vještinama, a sada je na treningu jiu jitsa dobio ozljedu

 Mark Zuckerberg

 Josh Edelson/Afp

Mark Zuckerberg na Instagramu je osvanuo s dvije masnice na licu. Suosnivač Mete i CEO (39) podijelio je selfie na nedjeljno jutro i otkrio kako ima dvije nove ozljede zbog jiu jitsu treninga.

„Sparing je malo izmakao kontroli. Možda trebam obnoviti svoj avatar”, napisao je uz emoji koji plače od smijeha.

Podsjećamo, Zuckerberg je u intervjuu iz kolovoza 2022. rekao da je počeo učiti borilačke vještine tijekom pandemije koronavirusa te dodao da mu sport daje nalet energije.

„MMA je savršena stvar. Nakon sat ili dva vježbanja, hrvanja s prijateljima ili treniranja s različitim ljudima, osjećam se kao da sam spreman riješiti bilo koji problem na poslu”, rekao je Zuckerberg u podcastu Joea Rogana.

Milijarder se pohvalio u podcastu kako ga trenira Dave Camarillo koji mu je pomogao da osvoji srebrnu medalju na svom prvom jiu jitsu natjecanju u srpnju.

„Natjecao sam se prvi puta na jiu jitsu turniru i osvojio neke medalje za Guerrilla Jiu Jitsu tim”, napisao je na Facebooku i dodao emojije medalja prvog i drugog mjesta, pa potom zahvalio Daveu Camarillu, Khaiu Wu i Jamesu Terryju što su ga trenirali.

Camarillo je na društvenim mrežama objavio kako je „počašćen” što trenira Zuckerberga.

„Privilegiran sam svjedočiti divnim individuama koje čine divne stvari u mojoj karijeri. I imam čast igrati malu ulogu u njihovim životima”, rekao je Camarillo o Zuckerbergovoj pobjedi.

„Inspirativno je vidjeti nekoga tako poznatog da stavlja izazove ispred sebe u novom području. Ovo pokazuje koliko je nevjerojatna umjetnost Jiu-Jitsua. Promjeni te, povećava želje – magija je. Također privlači neke vrlo motivirane ljude”, rekao je trener o borilačkoj vještini.

„Stvarno si nevjerojatna osoba. Hvala ti što dijeliš svoju strast, entuzijazam i milost sa svima nama”, zaključio je trener objavu o Zuckerbergu.

Zuckerberg je u srpnju čestitao svom treneru jer je osvojio peti stupanj crnog pojasa u sportu.

„Izvrstan si trener i naučio sam toliko toga o borbi i životu trenirajući s tobom”, napisao je uz fotografije njega i Camarilloa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:53