SPORTS ILLUSTRATED

Martha Stewart (81) postala najstariji model u badiću na naslovnici poznatog časopisa: ‘Dobro sam ovo izvela‘

‘Ne razmišljam puno o godinama, ali mislim da je ovo na neki način povijesno‘, rekla je Martha Stewart

Martha Stewart pozirala za naslovnicu Sports Illustrated Swimsuit časopisa

 Sports Illustrated Swimsuit/instagram/

Televizijska ličnost i spisateljica Martha Stewart (81) postala je najstariji model s naslovnice časopisa ‘Sports Illustrated Swimsuit‘. Stewart je jedna od četiri modela s naslovnice ovogodišnjeg izdanja, čiji je cilj slaviti moćne žene koje ‘žive u svijetu u kojem ne osjećaju ograničenja, unutarnja ili vanjska‘. Osim nje, ostali modeli bile su glumica Megan Fox, model Brooks Nader i glazbenica Kim Petras.

"Kad sam čula da ću biti na naslovnici Sports Illustrated Swimsuita, pomislila sam: ‘Oh, pa to je baš dobro, bit ću najstarija osoba ikada na toj naslovnici.‘ Ne razmišljam puno o godinama, ali mislim da je ovo na neki način povijesno", rekla je Martha u intervjuu.

Nju je u Dominikanskoj Republici fotografirao Ruven Afanador, a kada su je upitali što bi njezin prijatelj i čest suradnik Snoop Dogg mislio o njezinoj naslovnici, nasmijala se i rekla: "Snoop će misliti da je to fantastično."

"Biti na naslovnici u mojim godinama je izazov, ali mislim da sam ga dobro izvršila", rekla je Stewart.

Stewart je poziranjem za naslovnicu nadmašila i majku Elona Muska, model Maye Musk, koja je 2022. također pozirala za naslovnicu u dobi od 74 godine.

Stewart se proslavila 1980-ih kada je počela pisati kuharice i pojavljivati se na televiziji. Od tada je napisala 99 knjiga, vodila je više kulinarskih emisija, pokrenula vlastiti lifestyle magazin i izdala vlastite linije odjeće, kuharice i proizvode za dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:25