STOPIRAN PROCES

Martini Navratilovoj i partnerici loše vijesti poremetile planove: ‘Umjesto posvajanja, borimo se s dva raka‘

Lemigova je planirala usvojiti još jedno dijete s Navratilovom nakon što je bila tužna zbog odlaska svojih kćeri Emme i Victorije

Julia Lemigova i Martina Navratilova

 Seth Browarnik/Instar Images/Profimedia

Julia Lemigova otkrila je da su ona i supruga Martina Navratilova, po mnogima jedna od najboljih tenisačica ikada koja je danas umirovljena, "nakratko zaustavile" svoje planove za posvajanje djeteta.

U drugom dijelu ponovnog okupljanja "Pravih domaćica iz Miamija", 50-godišnja reality zvijezda rekla je da ona i 66-godišnja Navratilova više ne pokušavaju aktivno usvojiti još jedno dijete nakon što je teniska zvijezda u siječnju objavila vijest da joj je dijagnosticiran prvi stadij raka grla i raka dojke, prenosi People.

image

Julia Lemigova i Martina Navratilova

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

- Kada posvajate dijete, mora biti riječ o djetetu, a trenutno je sve u našim životima vezano uz Martinu i njezino zdravlje. Pričekat ćemo s tim - rekla je Lemigova svojim suradnicima i voditelju Andyju Cohenu.

- Mislili smo da će svakog trenutka agencija nazvati i javiti nam sretnu vijest da ćemo dobiti dijete - prepričala je.

Cohen je bio iznenađen kad je to čuo i pitao je Lemigovu jesu li toliko već napredovale u procesu posvajanja.

- Da, ali umjesto posvajanja, borimo se s dva raka - odgovorila je Lemigova.

- Kao da jedan nije dovoljan. Samo čekam da Martina ozdravi - dodala je.

Voditelj Andy Cohen primijetio je da se Lemigova i Navratilova poprilično razlikuju što se tiče interesa, pa ga je zanimalo je li ona voljna baviti se stvarima koje njena partnerica voli raditi, poput putovanja u Aspen, kada se Navratilova oporavi.

- Da, obećajem - odgovorila je Lemigova kratko i jasno te zahvalila svima što su joj pružili ruku i pokazali svoju podršku.

image

Julia Lemigova i Martina Navratilova

Lev Radin/Alamy/Alamy/Profimedia

Kao što se vidjelo u ovoj sezoni "Pravih domaćica iz Miamija", Lemigova je planirala usvojiti još jedno dijete s Navratilovom nakon što je bila tužna zbog odlaska svojih kćeri Emme i Victorije.

- Čvrsto vjerujem da kada te život pogodi tragedijom, bez obzira na to koliko je tragedija velika, u osnovi imaš dva izbora. Pokoriš se ili pobuniš. I cijeli sam život bio buntovnik na jedan ili drugi način - objasnila je. Dodala je kako je ovo samo jedna od onih velikih tragedija koje su pogodile njihovu obitelj. Ističe da nema vremena ni mjesta za sjesti i plakati, jer to neće pomoći, već samo pogoršati stvari.

image

Martina Navratilova 1990.

David Giles/Pa Images/Profimedia

Lemigova i Navratilova vjenčale su se 2014. One su prvi istospolni par koji se pojavio u stalnoj postavi "Pravih domaćica" otkako je emisija lansirana 2006. godine.

Podsjetimo, teniskoj je ikoni prvi put dijagnosticiran rak dojke prije 13 godina. U vrijeme svoje prve dijagnoze, Navratilova je za časopis People rekla: "Stvarno me to oborilo. Osjećam da kontroliram sve, moj život i moje tijelo, a onda dođe ova bolest koja je u potpunosti van mojih ruku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:10