POVRATAK U BUDUĆNOST

Marty McFly i Doc opet zajedno: Susret omiljenih zvijezda oduševio fanove, milijuni su pogledali video

Nekoliko godina poslije trećeg i posljednjeg filma u serijalu snimljenog 1990. godine, Foxu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest

Christopher Lloyd i Michael J. Fox

 Profimedia

Christopher Lloyd i Michael J. Fox, zvijezde filmova "Povratak u budućnost" ponovno su se sastali na njujorškom Comic Conu, prenosi IGN.

image

Michael J. Fox

Erik Pendzich/Alamy/Alamy/Profimedia

Popraćeni gromoglasnim pljeskom i ovacijama, popeli su se na pozornicu pred obožavatelje kultnog serijala filmova i prisjetili se kako je bilo snimati te klasike. Ikonični dvojac djelovao je vidno dirnut kada su se susreli na pozornici, a video njihova zagrljaja prikupio je više od 7 milijuna pregleda na Twitteru u vrlo kratkom roku.

image

Michael J. Fox

Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Najbolji dio filma bio je rad s Chrisom - rekao je Fox te nazvao Lloyda "genijem" i naglasio da je između njih odmah nastala kemija.

Nekoliko godina poslije trećeg i posljednjeg filma u serijalu snimljenog 1990. godine, Foxu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest i od tada je velik dio svog profesionalnog života posvetio prikupljanju sredstava za pomoć u borbi protiv te bolesti.

- Parkinsonova bolest je dar koji neprestano uzima nešto od vas - rekao je i nastavio da je to "ipak dar i da ga ne bi mijenjali ni za što".

image

Christopher Lloyd i Michael J. Fox

Erik Pendzich/Alamy/Alamy/Profimedia

- Ljudi poput Chrisa bili su uz mene, a i mnogi od vas obožavatelja. Ne radi se o onome što imam, već o onome što sam dobio - glas da pomognem ljudima.

"Povratak u budućnost" u kinima je debitirao 1985. i u njemu je Michael J. Fox postao Marty McFly, tinejdžer koji slučajno putuje u prošlost zahvaljujući vremenskom stroju svog prijatelja Doca koji je slučajno ugrađen u automobil marke DeLorean.

image

Christopher Lloyd i Michael J. Fox

Erik Pendzich/Alamy/Alamy/Profimedia

Trilogija je ubrzo postala klasik i dan danas je poznata i poštovana među filmofilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:05