SVI SU GLEDALI U NJU

Maska je tu, ali ne i grudnjak! Kći glumačkog para u šetnji pokazala i više nego što je trebala

Roditelji su joj Lisa Rinna i Harry Hamlin, a Delilah Belle prava je Instagram senzacija te model i zapravo se želi baviti glazbom
Delilah Belle Hamlin 
 Iamkevinwong.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Ja sam puno više od fotografija", istaknula je Delilah Belle Hamlin u opisu svog Instagram profila, a 1,3 milijuna pratitelja skupila je upravo zahvaljujući provokativnim pozama i pokazivanju gole kože. Ovaj 22-godišnji model kći je glumačkog para Lise Rinne (57) i Harryja Hamlina (69), a osim manekenstvom, bavi se i glazbom. Pojavljivala se i u TV showu "The Real Housewives of Beverly Hills", u kojemu je njezina majka jedna od glavnih zvijezda.

Atraktivna Delilah zna skrenuti pozornost na sebe čak i kad ide u običnu šetnju, a tako je bilo i ovih dana - naime, na ulicama Los Angelesa snimljena je sa zaštitnom maskom na licu, u vojničkim hlačama i topu ispod kojega nije nosila grudnjak. Naoko ležeran outfit upotpunila je štiklama, a svime se, naravno, pohvalila i na Instagramu.

image
Delilah Belle Hamlin
Iamkevinwong.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Delilah Belle već je neko vrijeme u sretnoj vezi sa zvijezdom reality showa "Love Island", 25-godišnjim modelom iz Londona Eyalom Bookerom. Iako je trenutačno u dobroj životnoj fazi, kći poznatog glumačkog para prije dvije godine priznala je kako je dvaput završila u bolnici zbog problema s anksioznošću i depresijom.

- Počela sam privlačiti negativne ljude u svoj život jer su mi i vlastite misli bile negativne. Ostala sam zarobljena u vrlo nezdravoj vezi koja me gurnula preko ruba. Nisam mogla pobjeći jer sam mislila da ne zaslužujem bolje. Danas sa sigurnošću mogu reći da je rehabilitacija bila najbolja stvar koja mi se desila - rekla je tad Delilah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:30