ZVIJEZDA PRIJATELJA

Matthew Perry otkrio da se u prošlosti bojao ljubavi: ‘Bile su zainteresirane samo za moj novac‘

Holivudski glumac rekao je da sada traži partnericu koja ima vlastito bogatstvo što je za njega ‘ključna komponenta’

Matthew Perry

 Gabriel Bouys/Afp

Glumac Matthew Perry (53) najpoznatiji po ulozi sarkastičnog Chandlera u hit seriji ‘Prijatelji’ nedavno je otkrio da se u prošlosti ‘opekao’ na nekolicinu žena koje su samo htjele njegov novac pa se tako bojao da će ga sljedeće u budućnosti uništiti.

Perry se potpuno otvorio o traženju ljubavi i borbi s ovisnošću prije nego što su njegovi memoari ‘Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar’ objavljeni.

- Toga sam se bojao. To je ono što ja manifestiram, nešto što nije u redu s njima. I onda prekinem s njima. Ali ne može sa svima biti loše. Ja sam zajednički nazivnik. Prvi sam otišao jer sam mislio da će me uništiti, rekao je za People.

Holivudski glumac rekao je da sada traži partnericu koja ima vlastito bogatstvo što je za njega ‘prilično ključna komponenta’.

- Nekoliko puta sam se opekao na žene koje su samo htjele novac ne mareći ustvari za mene. To se događa češće nego što mislite, priznao je.

image

‘Prijatelji‘

Warner Bros Collection/Everett/Profimedia/Warner Bros Collection/everett/profimedia

Perry također traži ženu koja ‘ima smisla za humor, koja je brižna te lijepa izvana i iznutra’.

- Sljedeća osoba koju stvarno shvaćam ozbiljno je netko u koga ću biti zaljubljen i neću se plašiti stvari koje su me prije plašile, rekao je.

Također je otkrio da je njegova borba s ovisnošću postala toliko teška da je ‘skoro umro‘, no sada je uvjeren u svoju trijeznost.

- Više se ne bojim ljubavi tako da neka se sljedeća cura s kojom ću izaći pripazi, našalio se dodajući kako smatra da bi bio ‘odličan otac‘.

- Stvarno želim djecu, priznao je prisjećajući se kako je odrastao s puno male djece oko sebe pa je to vjerojatno zato.

Glumac je na kratko bio zaručen s književnom menadžericom Molly Hurwitz, međutim, prekinuli su u lipnju 2021. Prethodno je izlazio s Juliom Roberts, Rachel Dunn, Neve Campbell i Lizzy Caplan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:17