'BEZAZLENA ZABAVA'

MCCARTNEY O MASTURBACIJI, ORGIJAMA I DROGAMA U VRIJEME BEATLESA Prisjetio se odrastanja: 'Kad se danas sjetim, ne mogu vjerovati da smo to radili'

 
Paul McCartney
 Andrew Winning / REUTERS

Paul McCartney (76) se kao klinac s Johnom Lennonom i grupicom bliskih prijatelja prepustio grupnoj masturbaciji, a pritom su maštali o slavnoj Brigitte Bardot. Detalje odrastanja kad su se odlučili zadovoljavati jedni pred drugima u Johnovom domu, glazbenik je podijelio u velikom intervjuu za magazin GQ.

- Umjesto da se napijemo i tulumarimo, ne znam ni jesmo li tamo spavali ili ne, smjestili smo se na stolice, svjetla su bila ugašena i netko je odjednom počeo masturbirati. Onda smo se svi priključili - objasnio je McCartney.

Dodao je da su ohrabrivali jedni druge izvikujući imena ljepotica kako bi si pomogli ostati uzbuđeni:

- Netko bi se zaderao ‘Brigitte Bardot’ i onda bi svi ispustili uzdah. Raspoloženje je palo kad je John u šali viknuo ‘Winston Churchill’. Puno događaja iz djetinjstva danas gledam s nevjericom i ne mogu vjerovati da smo to radili. Međutim, sve je to bila bezazlena zabava. Nikome nije naudila. Čak ni Brigitte Bardot.

Osvrnuo se i na orgije koje je John Lennon u jednom intervjuu spomenuo, no McCartney je priznao da to nije bio njegov ‘stil’.

- Koliko ja znam, to i nisu zapravo bile orgije. Bili su to seksualni susreti, a imali smo i groupie djevojke - rekao je i priznao da se jednom prilikom zabavio s dvije djevojke u Las Vegasu:

- Jednom kad smo bili u Las Vegasu, organizator turneje nas je pitao želimo li prostitutke. Svi su bili oduševljeni idejom, a ja sam tražio dvije. I dobio sam ih! Bilo je to divno iskustvo, ali to je bilo najbliže nečemu što mogu zvati orgije.

Embargoed to 0001 Friday June 08 File photo dated 1/6/1963 of The Beatles pop group, left to right, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr and George Harrison. British music accounted for one in every eight albums sold or streamed around the world last year, a report has revealed., Image: 374124507, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr i George Harrison 1963.

Dotaknuo se i teme drogiranja koje u vrijeme najveće popularnosti Beatlesa, nije bila tabu tema. Rekao je da je od četvorke iz Liverpoola posljednji probao LSD. Danas, kaže, ne bi bio u iskušenju, a u to se nedavno i uvjerio:

- Nećete vjerovati, ali neki dan su mi ponudili LSD. Sjetio sam se unuka i svega što sad radim i pomislio sam - to mi stvarno ne treba. I ovako mi je dobro. No, ništa ne isključujem...

Prisjetio se McCartney i neprežaljene pjevačice Amy Winehouse. Upoznali su se 2008., tri godine prije nego što je umrla.

- Znao sam da ima problem, ali na kraju smo se samo pozdravili. Kasnije mi je bilo jako žao što se nisam zatrčao za njom i rekao joj koliko je dobra pjevačica. Žao mi je što joj bilo što nisam rekao što bi je možda izvuklo iz očaja. Međutim, uvijek postoje te neke sitnice za kojima žalite - otkrio je.

Glazbenik je nedavno izdao svoj 18. solo album, ‘Egypt Station’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:21