CHRIS BROWN U AKCIJI

‘Meet and greet‘ oteo se kontroli: Pretukao Rihannu, a sad s obožavateljicama pozira u lascivnim pozama

Je**no cijenim svoje fanove, za razliku od većine jadnih umjetnika koji ne žele niti uspostaviti kontakt očima s njima, kaže reper

Chris Brown 

 Marco BERTORELLO/AFP

Američki reper Chris Brown 24. lipnja objavio je svoj deseti studijski album "Breezy", a trenutačno je na turneji s kolegom Lil Babyjem.

A na jednom od nedavno održanih koncerata glazbenik je održao tzv. "meet and greet", druženje s obožavateljima, no nakon što su fotografije "procurile" u javnost, vlasnik hitova "Deuces" i "Don’t Wake Me Up" našao se na žestokom udaru dežurnih kritičara.

Pjevač je, naime, s fanovima koji su kupili VIP ulaznice pozirao u seksualno sugestivnim pozama - jednu djevojku primio je za stražnjicu, druga je za njega twerkala i trljala mu se o međunožje... Dio javnosti ostao je zgrožen, no čini se kako njega negativne reakcije okoline nimalo ne diraju.

- Svi imaju ovakve VIP pakete, a ja ih nisam organizirao više od sedam godina. Definitivno imam najcool obožavatelje na svijetu... Je**no ih cijenim! To su sjećanja koja će trajati zauvijek. Za razliku od većine jadnih umjetnika koji ne žele niti uspostaviti kontakt očima s fanovima, s ljudima koji su im omogućili karijere... Ja postojim samo zato što su ti obožavatelji u meni vidjeli nešto što nikad nisam mislio da je uopće moguće... Tako da dajem sve od sebe za njih - napisao je Brown na društvenim mrežama.

Inače, VIP ulaznice mogu stajati i do 1000 dolara po osobi.

Podsjetimo, Chris je od 2007. do 2009. bio u vezi s glazbenom zvijezdom Rihannom, koju je 2009. brutalno pretukao. Danas je otac troje djece koju je dobio s tri različite žene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:56