NIJE IM LAKO

Megan Fox i Machine Gun Kelly ne odustaju od svoje veze: ‘Situacija je jako komplicirana, sve visi u zraku‘

Zajednički prijatelji vjeruju da je njihova veza ‘vjerojatno gotova‘, ali glumica i glazbenik još nisu spremni to izreći

Machine Gun Kelly i Megan Fox

 Sub-zero/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Glumica Megan Fox (36) i glazbenik Machine Gun Kelly (32) još uvijek se trude spasiti svoju vezu nakon što su nedavno potaknuli glasine o prekidu.

- Megan nije sigurna kako stoje stvari s njima dvoje. Trenutno je komplicirano, ali ipak rade na svom odnosu jer su se stvarno voljeli. To nije nešto što jednostavno nestane preko noći. Međutim, trebao bi se dogoditi značajan napredak kako bi stvari ponovno funkcionirale, otkrio je nedavno izvor za Us Weekly.

Par koji se zaručio u siječnju 2022. nakon više od godinu dana veze navodno je imao veliku svađu prošli mjesec. Uoči njegova nastupa na koji je Fox trebala otići, došlo je do velike svađe zbog čega na kraju nije otišla.

Zajednički prijatelji vjeruju da je njihova veza “vjerojatno gotova”, ali glumica i glazbenik još nisu spremni to izreći službeno, piše magazin People.

Fox je nedavno potaknula dodatne glasine o prekidu kada se na Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara pojavila sama i bez zaručničkog prstena.

Sve je započelo kada je u veljači objavila zagonetan citat na Instagramu koji govori o nepoštenju, nakon što je obrisala sve zajedničke fotografije s glazbenikom.

Izvor je kasnije objasnio da je uistinu aludirala na nevjeru, ali joj je zatim bilo žao što je sve to iznijela u javnost samo zato što je u tom trenutku bila uzrujana. U međuvremenu je demantirala tvrdnje o prevari.

Krajem veljače, Page Six je izvijestio da su odlazili na dnevne terapije za parove preko Zooma jer Fox smatra, govori izvor, da trebaju probati terapiju prije donošenja bilo kakve konačne odluke.

Par se upoznao na snimanju filma “Midnight In The Switchgrass” iz 2021. Fox je prethodno bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom od 2010. do 2021. s kojim ima troje djece; Noaha (10), Bodhija (9) i Journeyja (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:28