KONTROVERZNI PJEVAČ

Megan Fox nije jedina koja pije krv Machine Gun Kellyja: Stavio je pijavice na trbuh pa sve snimio

Kao što je i već od ranije poznato, ovakve ekzhibicije nisu strane popularnom glazbeniku

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Backgrid/Backgrid Uk/Profime/Backgrid/backgrid Uk/profime

Ispostavilo se da Megan Fox nije jedina koja pije krv Machine Gun Kellyja, prenosi Daily Mail.

image

Pijavice s Instagram priče

Screenshot/instagram/

Ranije ove godine, kontroverzni je otkrio da međusobno piju krv u ritualne svrhe, a zatim su nekoliko mjeseci kasnije otkrili više detalja o svojoj navici od koje se javnosti ledi krv. Na svojim Instagram pričama je objavio video na kojem se vidi nekoliko ljigavih krvopija kako se migolje na donjem dijelu njegova trbuha, uz natpis "moji najbolji prijatelji".

image

Pijavice s Instagram priče

Screenshot/instagram/

Kratki isječak počinje približavanjem kamere njegovom gornjem dijelu tijela, samo nekoliko centimetara od ljigavih stvorenja, koja su se sklupčala uz njegovu tetovažu na kojoj piše "Almost Famous".

Opisane kao parazitski crvi, pijavice su blisko povezane s maločetinašima, koji uključuju obične gliste, i imaju mekana, mišićava segmentirana tijela koja se mogu produžiti i skupiti. Pijavice se obično razlikuju po tome što imaju sisaljke na oba kraja, koje se koriste za pričvršćivanje na domaćina kako bi se hranile njegovom krvlju.

image

Pijavice s Instagram priče

Screenshot/instagram/

Kao što je i već od ranije poznato, ovakve ekzhibicije nisu strane popularnom glazbeniku, a ni njegovoj 36-godišnjoj partnerici Megan Fox. Oboje su priznali svoju vampirsku naviku početkom ove godine, a neka tri mjeseca kasnije Megan je razradila više o "ritualu" tijekom intervjua za Glamour UK.

- Dakle, pretpostavljam da bi ispijanje krvi jedno drugom moglo dovesti ljude u zabludu. Ljudi nas zamišljaju valjda s peharima kao u Igri prijestolja, no mi nismo takvi. Radi se o samo nekoliko kapi - opisala je i dodala da povremeno konzumiraju krv svojeg partnera u "ritualne svrhe".

Nakon prosidbe u siječnju, MGK i njegova zaručnica još nisu javno otkrili kada i gdje se planiraju vjenčati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:59