LJEPOTICA I ZVIJER

Megan Fox se uvukla u tijesni ružičasti korzet, ali svi su se zbog bizarnog detalja okretali za njenim dečkom

Ovog puta nije imao crno obojen jezik kao u subotu, već duge šiljaste nokte
 Phillip Faraone/Getty Images/Profimedia

Megan Fox (35) i Machine Gun Kelly (31) u subotu su ukrali show na crvenom tepihu dodjela nagrada Billboard Music Awards 2021., a sinoć su se pojavili zajedno na drugoj dodjeli nagrada iHeartRadio Music Awards u Los Angelesu.

Kelly se ovoga puta svojski potrudio zasjeniti svoju djevojku koja je došla u uskom ružičastom korzetu istaknuvši svoje bujno poprsje. Machine Gun Kelly ovog puta nije imao crno obojen jezik kao u subotu, već duge šiljaste nokte zbog kojih su se svi za njim okretali.

image
Phillip Faraone/Getty Images/Profimedia

Glumica i pjevač proslavili su 25. svibnja godinu dana veze, a Kelly je na Twitteru kazao kako mu je Megan prije točno godinu dana prvi put kazala da ga voli.

Fox pak svoju privrženost i osjećaje prema Kellyju ne krije, a u studenom je kazala kako je njihova veza nešto što se događa jednom u životu.

image
Phillip Faraone/Getty Images/Profimedia

- Voljeti ga je kao biti zaljubljen u tsunami ili šumski požar. Intenzitet veze je toliko jak, ali ujedno i toliko lijep da nemam izbora nego predati mu se s poštovanjem i zahvalnošću - kazala je tada, a Kelly je priznao kako se promijenio otkako su u vezi i kako se više brine o samom sebi.

Megan Fox prošle godine rastala se od zvijezde Beverly Hillsa Briana Austina Greena s kojim je bila u braku gotovo 10 godina, a par ima troje djece. I Machine Gun Kelly, koji je na ovoj dodjeli dobio dvije nagrade, za najboljeg rock izvođača i najbolji rock album, ima dijete iz prošle veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 02:49