NIŠTA OD POMIRBE

Megan se u javnosti pojavila u senzacionalnoj haljini pa potvrdila glasine: ‘Pogledajte joj ruku...‘

Instagram profil joj je obrisan, zajedničkih slika nema, a već dulje se priča da zaručniku Machine Gun Kellyu nema namjeru oprostiti

Megan Fox

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Megan Fox skinula je zaručnički prsten te, kako se čini, otišla sama na Vanity Fair zabavu, koja se svake godine održava nakon dodjele Oscara. Pripijena, crna haljina s dubokim dekolteom istaknula je njezinu vitku liniju, a uz glamuroznu modnu kombinaciju pokazala je svoju novu, vatrenu boju kose.

Međutim, mnogi su primijetili da 36-godišnja glumica nije nosila dijamantni zaručnički prsten kojim ju je glazbenik Machine Gun Kelly zaprosio u siječnju 2022.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Glasine o prekidu potaknula je u veljači ove godine podijelivši na Instagramu zagonetan citat dok je također izbrisala sve fotografije s njim te ga prestala pratiti na društvenim mrežama.

- Prekinuli su, ali Megan želi vidjeti može li spasiti situaciju. On se stvarno želi pomiriti s njom, rekao je izvor za Page Six u to vrijeme dodajući da je Fox pronašla određene poruke na njegovom mobitelu zbog čega je povjerovala da ima aferu.

Ipak, glumica je kasnije demantirala glasine o prevari, a izvor je objasnio da par zajedno odlazi na terapiju kako bi pokušali izgladiti stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:22