NOVI BIZNIS?

Meghan Markle dalje će bez princa Harryja, a uskoro bi mogli i pred sud? ‘Objesit ću ih za guzove o zid!‘

Youtuberica Shallon Lester optužuje Meghan Markle i princa Harryja za klevetu te im prijeti pravnim koracima, kojima će ih ‘objesiti o zid‘

Princ Harry i Meghan Markle

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Bivša članica britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle, navodno je privukla velik broj ponuda za samostalnu karijeru dok se njen suprug, princ Harry, kreće "odvojenim profesionalnim putem".

Prema izvorima, Meghan je angažirala novog agenta koji će joj pomoći u izgradnji profesionalnih veza, što će rezultirati "solo angažmanima" samo za nju.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par je zajedno surađivao na brojnim projektima otkako su napustili kraljevsku obitelj, ali sada, nakon što im je prekinut ugovor sa Spotifyjem, sve više je naznaka da će Meghan krenuti u samostalnu karijeru.

image

Spotify prekinuo dogovor

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Međutim, dok se vojvotkinja od Sussexa priprema za novu karijeru, poznata YouTube zvijezda Shallon Lester optužuje par za klevetu u njihovom Netflix dokumentarcu. U šestodijelnoj seriji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa implicirali su da je Lester bila dio internetske kampanje kojom se širila mržnja prema njima. Lester je oštro odbacila te tvrdnje, nazivajući ih "festivalom gluposti" u videozapisu koji je podijelila sa svojim obožavateljima. Ona je najavila daljnje pravne korake protiv Meghan i Harryja, te im poručila da će "ih objesiti za gu*** zbog klevete".

image

Shallon Lester

/Instagram/shallonxo

Lester se osvrnula i na nedavne vijesti o prekidu suradnje para s Spotifyjem, istaknuvši da vojvotkinja pokazuje "groznu radnu disciplinu".

Kritizirajući "bahati" stav poznatog para, iznijela je negativne stavove u vezi njihova rada, uključujući i naziv "prokleti prevaranti" koji je upotrijebio jedan komentator.

Optužbe protiv Lester u dokumentarcu, na koje je ona odgovorila, čine dio šireg konteksta negativnih percepcija o paru.

S druge strane, Meghan i Harry su zanijekali optužbe i izjavili da imaju snažnu vezu s Netflixom. Unatoč tome, Lester tvrdi da je bila izostavljena iz procesa davanja komentara za dokumentarac, i najavila je razmatranje pravnih koraka protiv njih i drugih uključenih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:02