KRALJIČIN SPROVOD

Meghan Markle očarala elegancijom: Nakratko stala uz Kate Middleton i djecu

Trenutak zajedništva kada je Meghan stajala uz Kate i njezinu djecu nije dugo potrajao

Meghan Markle

 Oli Scarff/Afp

Meghan Markle, supruga princa Harryja, na posljednji je ispraćaj kraljice Elizabete II. stigla u crnoj haljini s čijih se ramena spuštao plašt, a uz to je nosila i crni šešir širokog oboda.

image
Adam Gerrard/Afp

Britanski Mirror piše da je Meghan prema Westminsterskoj opatiji hodala nekoliko koraka iza Kate Middleton, princeze od Walesa, a došla je automobilom sa Sophie, groficom od Wessexa.

image

Meghan i Sophie

Hannah Mckay/Afp

Naime, od nakita je nosila biserne naušnice, za koje se pretpostavlja da joj ih je kraljica Elizabeta poklonila nedugo nakon što se udala za princa Harryja u svibnju 2018. godine, a nosila ih je i na jedinom službenom angažmanu s kraljicom u Cheshireu u lipnju te iste godine.

image
Oli Scarff/Afp

Bio je to prvi put da su Harry i Meghan te Kate i princ William viđeni zajedno od službe za Dan Comonwealtha 2020. godine, odnosno, posljednjeg kraljevskog angažmana Sussexovih prije odlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, trenutak zajedništva kada je Meghan stajala uz Kate i njezinu djecu nije dugo potrajao. Princ Harry i Meghan sjedili su iza kralja Charlesa III., njegove braće i sestara te Camille u drugom redu desno od kraljičinog lijesa.

image
Bbc/Ferrari/Profimedia/Bbc/Ferrari/Profimedia
image
Bbc/Ferrari/Profimedia/Bbc/Ferrari/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:01