USPJEH

Meghan Markle potpisala ugovor s moćnom agencijom. Otkriveno i vraća li se u glumačke vode

Novi holivudski agenti vojvotkinji će pomoći u njezinim ‘raznolikim‘ poslovnim pothvatima, a zastupat će i zakladu Archewell

Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prije dvije i pol godine Meghan Markle prekinula je dugogodišnju suradnju sa svojim menadžerom Nickom Collinsom i poznatom agencijom Gersch koja ju je zastupala veći dio njezine glumačke karijere. Razlaz je bio prijateljski, kako su tada pisali mediji, iako su se mnogi čudili što je vojvotkinja prestala raditi s čovjekom koji je bio u njezinom timu najužih suradnika, uzvanik na vjenčanju. Meghan, vojvotkinja od Sussexa, supruga britanskog princa s obitelji u samoizabranom egzilu, glumom se očito više nije namjeravala baviti, no Collins nije bio samo njezin glumački agent. Nije otkazala ugovor s Gerschom ni nakon vjenčanja 2018. godine, što nije najbolje sjelo nekim ljudima u Buckinghamskoj palači. Na kraju joj je Collins pomogao i u planiranju poslovnih pothvata kod preseljenja u SAD. A onda je suradnja pukla.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ona se okrenula se projektima, poput podcasta, snimanja dokumentaraca za Netflix koji je njoj i njezinu suprugu, princu Harryju dao goleme honorare, te aktivnostima njihove zaklade Archewell preko koje se bave i humanitarnim radom i zarađuju za život. Usput su angažirali različite suradnike i savjetnike, no sada je Meghan odlučila potpisati ugovor s vjerojatno najmoćnijom agencijom u SAD i šire, holivudskim WME-om čiji popis klijenata/talenata obuhvaća najpoznatija imena iz svijeta zabave i sporta. Popis je jako je dug i njemu su imena poput Bena Afflecka i Diane Keaton, Keire Knightley, Joaquina Phoenixa, Rachel Weisz, Martina Scorsesea, Kevina Smitha, Marte Kauffman, Davida E. Kelleyja...

- Čast nam je objaviti da WME od sada zastupa Meghan, vojvotkinju od Sussexa u svim područjima - napisali su iz agencije u objavi na Twitteru ovog tjedna uz fotografiju nasmijane Meghan - Agencija će se usredotočiti na izgradnju njezinih poslovnih pothvata kroz višestruke područja rada agencije i njezina šireg sustava, uključujući filmsku i televizijsku produkciju, partnerstva s brendovima i više.

No, oni koji su se nadali da će vojvotkinjino ime vidjeti na špici nekog filma ili serije u glavnoj ulozi, ostaju razočarani, jer kako piše Variety "gluma nije jedno od područja na koje će se fokusirati".

Osim same Meghan, agencija će zastupati i zakladu Archewell, a u njezinom najužem timu agenata su ljudi koji surađuju s njezinom dobrom prijateljicom Serenom Williams.

Vijest o novim agentima, stigla je u trenucima kada se Markle, barem prividno, nastoji držati po strani, prije krunidbe njezina svekra, britanskog kralja Charlesa. Iako je bila pozvana na krunidbu sa suprugom Harryjem, ona ostaje u SAD. Maleni Archie, sin Sussexa, 6. svibnja, na dan krunidbe, slavi četvrti rođendan. Naravno da je mnogo drugih, kompliciranih razloga u priči o njezinu izostanku s tog povijesnog događaja, no američki mediji pisali su kako "nema šanse da ona propusti sinov rođendan".

image

Sussexi na okupu

Profimedia/

Jedan je insajder za PageSix rekao: "Morali su odlučiti što je najbolje, naprikladnije i ispravno, posebno nakon svega što je izrečeno u posljednje vrijeme i nakon svega što se dogodilo", misleći pritom na neugodan razlaz Susexovih s kraljevskom obitelji, njihove dokumentarce i knjigu "Rezerva" koji su dodatno razorili odnose među Windsorima.

image

Princ Harry s djecom

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Princ Harry će, pak, biti na samoj ceremoniji krunidbe, ali ne i na slavlju nakon nje, nego juri kući u Kaliforniju, da bi sudjelovao u proslavi sinovljeva rođendana.

I dok neki američki mediji hvale odluku para da "svoju malu obitelj stave na prvo mjesto", s druge strane Atlantika, na Otoku, pišu o olakšanju koje su u Palači i javnosti osjetili nakon što je objavljeno da Meghan ne dolazi na krunidbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:26