ŽRTVA NASILJA

Meghan Markle progovorila o pretrpljenom zlostavljanju: ‘To je okrutno. Zašto bi to netko išao raditi trudnici?‘

Vojvotkinja od Sussexa u prošlosti je otvoreno govorila o svojoj borbi s internetskom mržnjom

Meghan Markle i princ Harry

 Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia/Bruce Adams/dmg Media/profimedia

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle sudjelovala je u raspravi o online nasilju pa otkrila da je pretrpjela većinu zlostavljanja na internetu kada je bila trudna i nedugo nakon poroda, prenosi Page Six. "Najveći dio maltretiranja i zlostavljanja koje sam doživio na društvenim mrežama i na internetu bilo je dok sam bila trudna s Archiejem i Lili", kazala je.

"To je okrutno. Zašto bi to netko išao raditi?", rekla je Meghan Markle. Vojvotkinja je rodila princa Archieja dok je još bila radna članica kraljevske obitelji u svibnju 2019. godine. Lilibet je na svijet stigla dvije godine kasnije, kada je Markel već prekinula s kraljevskim dužnostima i preselila se u Kaliforniju.

image

Princ Harry i njegova supruga, Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Markle je u prošlosti otvoreno govorila o svojoj borbi s internetskom mržnjom. Kada je princ Harry gostovao kod Oprah Winfrey 2021. godine, Markle je otkrila da je razmišljala čak da prekine svoj život, djelomično zbog internetskih nasilnika.

"Gledajte, stvarno me bilo sram to reći u to vrijeme i to što sam uopće morala priznati Harryju, pogotovo jer znam koliki je gubitak pretrpio, ali znala sam da ako mu ne kažem, učinila bih to. Jednostavno nisam više željela biti živa", kazala je.

"Moj suprug je tako praktičan tata i takva podrška meni i našoj obitelji i to ne uzimam zdravo za gotovo. To je pravi blagoslov", također je istaknula vojvotkinja na panelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:56