‘PEARL‘

Meghan Markle s Neflixom radi na animiranoj obiteljskoj seriji, objavljeni su zanimljivi detalji

Seriju će producirati Archewell Productions, tvrtka koju je osnovala Meghan sa suprugom, princom Harryjem
Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa
 Michele Spatari/AFP

Britanska vojvotkinja Meghan priprema animiranu obiteljsku seriju za streaming platformu Netflix Inc i bit će izvršna producentica serije, priopćila je njezina produkcijska kuća.

Archewell Productions, tvrtka koju je osnovala Meghan sa suprugom, princom Harryjem, navela je u priopćenju da će u središtu serije biti avanture 12-godišnje djevojčice, nadahnute raznim utjecajnim ženama iz povijesti.

Serija nazvana "Pearl" jedna je od prvih koju su službeno najavili Netflix i britanski par, poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Dogovor su postigli prošle godine nakon što su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

“Kao i mnoge djevojčice njezine dobi, naša junakinja Pearl je na putu samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove", rekla je Meghan u izjavi.

“Oduševljena sam što će vam Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflixom i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti ovu novu animiranu seriju, koja slavi izvanredne žene kroz povijest."

Datum početka serije nije objavljen.

Meghan i David Furnish, suprug britanskog pjevača Eltona Johna, bit će izvršni producenti serije. John je blizak prijatelj Harryja i Meghan i nastupao je na njihovom vjenčanju 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:20