DAN VETERANA

Meghan Markle zablistala u seksi izdanju na gala večeri u New Yorku, princa Harryja nije ispuštala iz ruke

U ratu vidite i doživite stvari za koje se nadate da nitko drugi neće morati. One ostaju s nama, rekao je Harry.
 Dia Dipasupil/AFP

Svaki put kada se pojave u javnosti, a to čine prilično rijetko, u središtu su medijske pažnje. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su sinoć u New Yorku na glamuroznoj gala večeri na kojoj se obilježavao Dan veterana u Sjedinjenim Državama i Dan primirja u Prvoj svjetskom ratu u Velikoj Britaniji te su dodijeljena odlikovanja zaslužnima.

Dok su dolazili u Muzej Intrepid, gdje je održana gala večer, novinari su pitali Meghan je li ponosna na Harryja.

- Uvijek sam ponosna na njega, rekla je, a prenose britanski mediji.

image

Princ Harry i Meghan

Profimedia
image
Bryan R. Smith/AFP

U govoru koji je održao u muzeju Harry je spominjao kako se pripadnici vojske često osjećaju izoliranima kada se vraćaju kući iz misije te je naglasio važnost podrške veteranima.

- Iskustvo služenja vojsci me učinilo osobom kakva jesam danas. Uvijek ću biti zahvalan ljudima s kojima sam služio, gdjegod u svijetu se nalazili, rekao je Harry, koji je odslužio desetljeće u britanskoj vojsci i dvaput je bio u Afganistanu.

- U ratu također vidite i doživite stvari za koje se nadate da nitko drugi neće morati. One ostaju s nama, rekao je Harry.

Princ Harry se također našalio rekavši kako se prošloga tjedna vozio u automobilu Oscara Mayera u obliku hot doga.

image
Bryan R. Smith/AFP
image
Dia Dipasupil/AFP

- Nije li to ostvarenje američkog sna?, rekao je.

- Već skoro dvije godine živim u Sjedinjenim Državama. Moram reći da se divim i izuzetno poštujem vašu podršku svima onima koji su svoj život doveli u opasnost kako bi obranili naše slobode, rekao je.

Modni odabir Meghan Markle ni ovaj puta nije prošao nezapaženo. Crvena haljina modne kuće Carolina Herrera pokazala se kao pun pogodak. Duboki dekolte i visoki prorez do bedara odlično je pristajao njezinoj figuri. Glamurozni izgled upotpunila je crvenim cipelama na visoku petu Giuseppea Zanottija po cijeni od 800 eura.

U čast Harryjevoj majci, 40-godišnja Meghan nosila je dijamantnu Cartier narukvicu princeze Diane. Svoju gustu, crnu kosu dignula je u elegantnu punđu.

image

Princ Harry i Meghan

Shutterstock Editorial/Profimedia

Dizajnerica Herrera na Instagramu je objavila skicu odvažne crvene haljine koju je Meghan sinoć odjenula i objasnila kako ju je dizajnirao kreativni direktor njezine modne kuće Wes Gordon u sklopu predjesenske kolekcije 2022. godine.

Princ Harry bio je u crnom odijelu s leptir mašnom, a oboje su na lijevom reveru nosili crveni mak, simbol Dana sjećanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:15