ISKREN INTERVJU

Meghan priznala da je bila ljubomorna na Paris Hilton: ‘Nisam bila lijepa kao ona, ja sam bila pametna‘

Meghan je izjavila da je u prošlosti osuđivala Paris, no mišljenje joj se promijenilo kada ju je ugostila u svom podcastu

Meghan Markle

 Chris Jackson/Afp

Meghan Markle priznala je da je osuđivala poznatu nasljednicu Paris Hilton jer je, kako kaže, izrasla u lijepu ženu.

Vojvotkinja od Sussexa razgovarala je s Hiltonu ovotjednoj epizodi svoga podcasta ‘Archetypes‘, ali je za Variety priznala da je imala negativno mišljenje o njoj.

- Bilo me je sram to priznati, ali sam je osuđivala zbog svega što sam vidjela, a inače ne volim osuđivati druge, rekla je Meghan.

- Ja nisam izrasla u ljepoticu, već u pametnu ženu. Mnogo toga o čemu sam razmišljala što se tiče Paris bilo je povezano sa zavišću i osudom, a to su dvije najopasnije stvari, pojasnila je.

image

Paris Hilton

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Ali onda čujete za njene traume i njezin život, dodala je inzistirajući da je njeno pojavljivanje u podcastu ‘Archetypes’ trebalo biti njezino ‘humaniziranje’, a ne njezina ‘obrana’.

- Nije me briga kakve su okolnosti – ako se 16-godišnji dječak, djevojčica ili žena na radnom mjestu osjeća objektivizirano ili dehumanizirano jer je njihov karakter krivo predstavljen, nadam se da će svi koji slušaju otvorenoga uma pomisliti: ‘Uzimam li ja u obzir da se radi o ljudskom biću?’, objasnila je.

Hilton se transformirala iz popularne reality zvijezde u ženu koja zagovara promjenu što se tiče seksualnoga zlostavljanja s kojim se navodno suočila u školi Provo Canyon u Utahu kada je još bila tinejdžerica.

- Plakala sam i govorila ‘Ne!‘ kada su me držali i govorili: ‘Začepi, budi tiha, prestani se opirati‘, podijelila je na svom Twitter profilu dodajući kako je ‘važno otvoriti se o ovim bolnim trenucima kako bi se izliječila i pomogla da se stane na kraj zlostavljanju‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:11