ŽELI BITI UMILJATA

Meghan se ludirala i skakutala, pogledajte što je sve izvodila: ‘Mama želi nešto stvarno ljuto, mama treba mlijeka!‘

Meghan Markle gostovala je u showu Ellen DeGeneres, a pritom je pokazala svoje drugo, ‘umiljatije‘ lice

Meghan Markle

 The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Vidjeli smo Meghan Markle kao glumicu, princezu, žrtvu, a sada smo je imali prilike vidjeti i kao zabavnu i umiljatu Meghan koja je sjela nasuprot slavne voditeljice Ellen DeGeneres.

Prije nego što je voditeljici otkrila kako izgleda njezin sretan obiteljski život u Kaliforniji sa suprugom, princom Harryjem i njihovo dvoje djece, petomjesečnom Lilibet i dvogodišnjim Archiejem, Meghan je jasno dala do znanja da se odmiče od rezerviranosti kraljevske obitelji i pokazala je svoju duhovitu stranu, ali i glumački talent.

Naime, Ellen joj je zadala nimalo lak zadatak. Morala je doći do prodavača na štandovima i isprobati njihove proizvode, ali je pritom smjela govoriti samo ono što bi joj Ellen rekla da kaže preko skrivenih slušalica.

Tako je isprobavala kristale, stavljala ih na glavu i ispitivala prodavačicu 'osjeća li njezine moći'. Zatim je isprobavala razne vrste ljutih umaka uz skakutanje i rečenice tipa 'Mama želi nešto stvarno ljuto!' i 'Mama treba mlijeka' - a nakon toga je potegnula iz dječje bočice za mlijeko.

image

Meghan Markle

The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Na trećem je štandu odlučila isprobati kolačiće, a onda je prodavačici pokazala na koji način zabavlja svoju djecu. Iz torbe je izvukla životinjske uši, stavila ih sebi i svojoj 'suradnici Pwammi' na glavu i počela pjevati pjesmicu 'Ja sam maca, mjau, mjau, mjau. Ti si maca, mjau, mjau, mjau.'

Međutim, osim što je Meghan iskoristila priliku da se prikaže u bezbrižnijem izdanju od suzdržane britanske monarhije, također je iskoristila priliku i da se osvrne na uvođenje obaveznog plaćenog obiteljskog dopusta, rekavši Ellen da će učiniti 'sve što je u njezinoj moći' da taj zakon postane dostupan svim Amerikancima.

Vojvotkinja se nedavno našla u središtu skandala nakon što je nazvala američke senatore na njihove privatne telefone i iskoristila svoju titulu kako bi ih potaknula da izglasaju plaćeni obiteljski dopust. Prethodno je napisala pismo Kongresu tražeći od njih da razmotre uvođenje zakona o plaćenom dopustu.

Republikanac Jason Smith, koji je prethodno osudio Meghanino miješanje u američku politiku, sugerirao je da joj se oduzme titula kako bi je na taj način spriječili da je koristi u političke svrhe.

"Mislim da ljudi zaista zaboravljaju, ili čak ni ne znaju da je ova zemlja jedna od samo šest zemalja u cijelome svijetu i jedina bogata nacija na svijetu koja nije donijela taj zakon o plaćenom obiteljskom dopustu. Svi znaju, čak i oni koji nemaju djecu, koliko je često biti zajedno kao obitelj u tih prvih nekoliko tjedana kada dobijete dijete. Kao majka dvoje djece, napravit ću sve što je u mojoj moći kako bi se to omogućilo ljudima", rekla je vojvotkinja od Sussexa.

Za razliku od intervjua s Oprah Winfrey i Jeremyjem Paxmanom, Meghan se u ovom intervjuu nije osvrtala na rasističke komentare britanske kraljevske obitelji niti je spominjala medijsko maltretiranje s kojim se ranije suočavala. Umjesto toga, Ellen i Meghan razgovarale su kao dvije stare prijateljice, pa su gledatelji tako saznali da je 'inovativna' devetogodišnja Meghan u osnovnoj školi napravila masku za kosu kako bi njezina kosa izgledala poput frizure Andie MacDowell.

image

Meghan Markle u showu Ellen DeGeneres

The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Također je ispričala da je nekada vozila stari Ford Explorer Sport, u koji nije mogla ući jer brava nije funkcionirala, pa je u automobil znala ulaziti kroz prtljažnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:32