ZATEGNUTI ODNOSI

MEGHAN SE POVJERILA PRIJATELJICAMA I OTKRILA ŠTO MISLI O ŠOGORICI Da su mediji zlostavljali Kate kao mene, nitko iz kraljevske obitelji to ne bi trpio

 
 Profimedia, Press Association

Kad bi mediji tako neprekidno zlostavljali Kate Middleton, nitko od članova kraljevske obitelji to ne bi trpio te bi se začas promijenila njihva politika prema medijima, navodno je Meghan Markle kazala svojim prijateljicama.

'Nitko to ne bi trpio, a taj pokvaren i zastarjeli sistem bio bi promijenjen. Izdanja odgovorna za zlobne napade bila bi ugašena', otkrila je prijateljica Meghanin stav, a piše Daily Mail.

Vojvotkinja od Sussexa (37) uvjerena je da je sitacija drugačija i da netko tako okrutno tretira njezinu šogoricu, 'odmah bi nastale neke promjene'.

Prošli tjedan, Meghan i Harry odlučili su da više neće surađivati s britanskim tabloidima zbog načina na koji su se ponijeli prema Meghan.

Iako su upućeni u zbivanja na kraljevskom dvoru tvrde da je kraljevska obitelj bila iznenađena tim potezom, Meghan smatra da su svi jako dobro znali što Harry osjeća prema britanskim tabloidima.

Vojvotkinja kaže i kako nema šanse da će trpjeti da tabloidi kritiziraju njen svaki potez kao mlade majke te da je Kate miljenica palače koju bi zasigurno zaštitili da su se novinari tako okrutno okomili na nju.

*PREMIUM EXCLUSIVE STRICTLY NO WEB UNTIL 1300 EDT 19TH APR* Prince Harry and Meghan Markle are seen in LA wearing masks as they deliver meals to residents in need during the COVID-19 pandemic.
The couple were pictured delivering packages after volunteering with the non-profit organisation Project Angel Food.
The former Duke and Duchess of Sussex were seen linking arms and holding hands after dropping off deliveries to addresses in their new city. Mandatory Credit: P&P/Rachpoot/MEGA.
17 Apr 2020, Image: 514274030, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: P&P/Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
P&P/Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Meghanina prijateljica, nadalje, kaže kako je Meghan Harryju rekla da će se stvari samo pogoršavati te da je jedino rješenje da ponovno uzmu svoje živote u vlastite ruke.

'Harry se zauzeo za Meghan i svoju obitelj te jasno dao do znanja da neće moći funkcionirati u sadašnjim okolnostima te da će, ako se stvari ne promijene, napustiti kraljevsku obitelj.

Meghanina prijateljica kaže i kako Harryjev apel nitko nije shvatio ozbiljno, pa su odlućili stvar uzeti u svoje ruke.

'Britanski tabloidi proganjali su Harryja čitav njegov život i već je odavno trebao prekinuti odnos s njima. Sistem je bio pokvaren i Harry ga je pokušao popraviti. Kad to nije uspjelo, zauzeo se za sebe i svoju obitelj', kaže Meghanina prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:54