UVIJEK ZGODNA

Melanie Griffith u donjem rublju izgleda fenomenalno, a njene godine svima su šok

Izazovna fotografija ima i plemenitu svrhu, a glumicu su fanovi zatpali komplimentima
Melanie Griffith
 Instagram

Melanie Griffith oduševila je fanove na Instagramu podijelivši na toj društvenoj mreži svoje najnovije fotografije u ružičastom donjem rublju. Fotografije 63-godišnje glumice snimljene su u njezinoj kupaonici: Melanie sjedni na rubu velike, mramorne kade, a kosu je prekrila velikim ručnikom.

I, naravno, izgleda fenomenalno. Sve te godine za nju su samo broj, nitko ne vjeruje da ima 63 godine.

Njezini su fanovi i prijatelji ekspresno reagirali na fotografije silnim komplimentima. Među prvima se javila njezina kolegica Jamie Lee Curtis s kratkim, ali jasnim komentarom - "WHOA MAMA!" - dok je Rumer Willis, kći Brucea Willisa i Demi Moore napisala "izgledaš prekrasno".

Griffith nije fotografije objavila tek toliko da pokaže kako senzacionalno izgleda u sedmom desetljeću života. Ona se pridružila naporima brojnih poznatih i nepoznatih ljudi i organizacija širom svijeta koje u mjesecu listopadu pojačano rade na podizanju svjesnosti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lijekova.

image
Instagram

Tako će dio prihoda od prodaje rublja kakvo na fotografijama nosi Melanie biti uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke. Također, tvrtka će dodati jedan dolar na uplatu za svako dijeljenje glumičina statusa.

image
Melanie Griffith
4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

I sama se Griffith bila suočila s dijagnozom raka - 2009. godine uklonjene su joj prekanceroze, tumori kože u početnoj fazi s lica, a 2017. godine bolest se vratila. Liječnici su joj tada uklonili tumor s nosa, a nakon zahvata ostao je ožiljak za koji su, dok Griffith nije objasnila o čemu se radi, mnogi mislili da je posljedica neuspješnog estetskog kirurškog zahvata.

image
Featureflash Film Archive/Alamy/Alamy/Profimedia

Njezino sudjelovanje u kampanji pozdravila su i njezina djeca - kći Dakota Johnson, koju ima iz braka s Donom Johnsonom, sin Alexander Bauer kojeg je rodila u drugom braku sa Stevenom Bauerom, te kći Stella čiji je otac njezin treći bivši suprug Antonio Banderas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:27