TOM I EMMA

Memoari razotkrili ‘tajnu ljubav‘ o kojoj su svi pričali: ‘Iako sam tad imao curu, bilo je tu više od prijateljstva‘

Felton i Watson upoznali su se na audiciji za film o Harryju Potteru prije više od dvadeset godina

Emma Watson i Tom Felton

 Nijo/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda filma ‘Harry Potter’ Tom Felton progovorio je o svojoj ‘tajnoj ljubavi’ prema kolegici Emmi Watson, otkrivši da se njihovo prijateljstvo na setu s vremenom produbilo u nešto značajnije.

image

Emma Watson

Angela Weiss/Afp

Felton, koji je glumio Slytherina Draca Malfoya, istaknuo je u svojim memoarima da je shvatio kako je Watson, koja je u filmu utjelovila lik Hermione Granger, njegova ‘srodna duša’ te da su nakon upoznavanja na setu uspostavili doživotnu vezu.

- Volio sam je i divio joj se kao osobi na način koji nikome ne bih mogao objasniti, otkrio je 35-godišnji glumac.

Obožavatelji filma su već godinama nagađali o iskri među njima, no on bi to uvijek jasno poricao.

- Moja tadašnja djevojka je znala da između nas dvoje postoji nešto neizgovoreno, napisao je iskreno u jednom odlomku.

Lijepa i talentirana glumica jednom je prilikom posjetila Feltona u njegovu domu i tada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u pidžami uči svirati gitaru, a to je naravno ubrzo izazvalo reakcije obožavatelja na društvenim mrežama.

image

Emma Watson i Tom Felton

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Odnos s Emmom nije dobro započeo, naveo je glumac.

Felton je bio u društvu s ostalim glumcima iz Slytherina koji su slobodno vrijeme provodili slušajući rap glazbu te izlazili pušiti cigarete za vrijeme pauze.

Naime, Watson je jednom prilikom priredila malu plesnu predstavu u svojoj garderobi koju je željela pokazati svojim kolegama sa snimanja, a Felton i njegovo društvo su se podrugljivo smijali gledajući to, no sada ističe koliko žali zbog toga.

image

Emma Watson i Tom Felton u filmu ‘Harry Potter‘ 2004.

Warner Bros./1492 Pictures/Collection Christophel Via Afp

- Oduvijek sam gajio tajnu ljubav prema Emmi, iako možda ne na način na koji bi ljudi možda željeli čuti. To ne znači da između nas nikada nije bilo iskre. Definitivno jest, samo u različito vrijeme, objasnio je.

Prvi puta mu je bilo rečeno da je Watson zaljubljena u njega kada je ona imala 12 godina, a on 15, u vrijeme kada je imao djevojku te nije vjerovao u to.

- Počele su kružiti glasine da nismo samo prijatelji. Poricao sam da mi se sviđa na romantičan način, ali istina je bila drugačija, priznao je glumac.

- Moja tadašnja djevojka je znala da između nas postoji nešto neizgovoreno. Sjećam se da sam koristio poznatu staru rečenicu - ‘Volim je kao sestru‘, ali bilo je tu i više od toga, dodao je.

- Mislim da nikada nisam bio zaljubljen u Emmu, ali sam je volio i divio joj se kao osobi na način koji nikada nisam mogao objasniti nikome drugome. Bili smo srodne duše. Znam da ću uvijek čuvati Emmina leđa i ona će uvijek čuvati moja, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 23:44