SNIMKA IZ SVLAČIONICE

Messi jednim potezom razljutio najboljeg boksača na svijetu, ovaj mu zaprijetio: ‘Neka moli Boga da ga ne nađem‘

Čini se da je Messi koristio meksičku zastavu za čišćenje podova u svlačionicama, što je veliki izraz nepoštovanja

Lionel Messi i Saul Canelo Alvarez

 AFP

Boksački svjetski prvak Saul ‘Canelo‘ Alvarez zaprijetio je Lionelu Messiju nakon što se pojavila snimka nogometne zvijezde kako šutira, čini se, meksičku zastavu u svlačionici Argentine. Neki ljudi čak tvrde da je Messi koristio zastavu za čišćenje podova u svlačionicama. Njegov su postupak mnogi osudili, a sada se mora nositi i s prijetnjama.

Argentina je pobijedila Meksiko 2-0 na Svjetskom prvenstvu u Katru. Messi je bio glavna zvijezda utakmice postigavši gol i asistenciju, čime je Argentini donio prve bodove u skupini C. No, upravo su postupci zvijezde nakon utakmice bili ono što je uznemirilo dio navijača – Canelo je jedan od njih. Objavio je na Twitteru kako je vidio da Messi čisti parket sa zastavom i dresom njegove države.

- Neka moli Boga da ga ne nađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on mora poštovati Meksiko! Ne govorim o zemlji u cjelini, samo o sramotnim postupcima Messija - objavio je.

Kada je ESPN objavio Canelovo upozorenje na Twitteru, fanovi su brzo komentirali.

- Messi nije tip čovjeka koji čini tako nešto s lošom namjerom. Skidao je kopačke i majica je bila na njima. To je sve - branio je obožavatelj Messija.

- Canelo samo zbog toga želi započeti tučnjavu? Je li ljutnja dovoljna da se potuku? Pusti to, Canelo. Messi nije loša osoba. Samo to ignoriraj ako ti ovo smeta, ta negativna energija nije vrijedna – smirivao je situaciju jedan pratitelj.

U ovom trenutku Messi tek treba odgovoriti na Canelovu poruku – vjerojatno se mora usredotočiti na Svjetsko prvenstvo.

Ovo nije prvi put da je Canelo dao svoje mišljenje o legendi Barcelone. U prošlogodišnjem intervjuu za BT Sport, Canelo je rekao da je Messi jedan od najboljih igrača, pohvalio ga je više nego što je hvalio Ronalda. Ipak, nakon ovog nedavnog incidenta, njegovi pogledi na Messija možda su se promijenili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:36