SEKS NA KONCERTU

Metal bend praši na pozornici, ali svi snimaju jedan divlji par u publici: ‘Da nisam vidio. ne bih vjerovao!‘

Kalifornijski death metal bend Autopsy nastupio je na festivalu u Baltimoreu, a necenzurirana snimka seksa obišla je društvene mreže

Prizor s Maryland Deathfesta i screenshot s Twittera.

 Profimedia/twitter/Profimedia/twitter

Tijekom ovogodišnjeg izdanja Maryland Deathfesta, glazbenog festivala u američkom gradu Baltimoreu, usred nastupa kalifornijskog death metal benda Autopsy, publika se bolje zabavila gledajući što se događa u parteru nego na pozornici, prenosi Loudwire.

Prema snimci objavljenoj na Twitteru, jedan od parova u publici se na koncertu usred dana odlučio na oralni seks. Oko para se oslobodio prostor, a brojni okupljeni su snimali njihov "odnos", dok su neki odlučili pozirati uz njih, pa čak i neprimjereno dirati po stražnjici. Video je u svega dva dana pogledan preko 470 tisuća puta. Članovi benda koji je nastupao, organizatori festivala, a ni par se nisu oglasili nakon što je ova krajnje neobična i necenzurirana snimka obišla svijet.

image

Death metal band Autopsy

Bruno Bergamini/Bruno Bergamini/wikipedia

Snimka ovog "incidenta" je na Twitteru izazvala brojne reakcije, a prikupila je i stotine komentara. Dok dio komentatora podržava vrckastu prirodu ovog para, neki ih osuđuju i nazivaju "neprimjerenim". Uz brojne "memeove" koji ismijavaju situaciju ili ukazuju na apsurd oralnog seksa usred publike tijekom koncerta, velik broj komentara osudio je osobe koje su snimale par, pozirale uz njih za fotografije, a posebice one koji su odlučili dirati muškarca i ženu.

- Za sve koji ne znaju; čak i ako je žena gola u javnosti, ne možete tek tako pritrčati i početi dirati njezino tijelo - istaknuo je jedan od komentatora.

- Nadam se da u masi nije bilo maloljetnika - stoji u komentarima.

- Da nema video dokaza, ne bih vjerovao u ovo - komentirao je jedan korisnik Twittera.

- Ovaj čovjek je hrabar - piše u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:09