SHARON STONE

‘Michael Douglas zaradio je 14 milijuna dolara na ‘Sirovim strastima‘, a znate li što su meni dali?‘

Ne samo da je holivudska buntovnica bila daleko manje plaćena od svog kolege, već ju je i producent filma cijelo vrijeme oslavljavao - Karen

Sharon Stone

 Michael Tran/Afp

Nakon što je u govoru za Ženski fond za istraživanje raka izjavila da je vjerojatno izgubila pola svog novca zbog kolapsa banke Silicon Valley Bank, Sharon Stone je također otkrila i da je gubitnica što se tiče "Sirovih strasti", filma koji ju je 1992. vinuo u holivudske visine.

Naime, Stone je na 43. godišnjoj dodjeli nagrada Muse u New Yorku za žene u filmu i televiziji, izjavila kako je zaradila samo 500 tisuća američkih dolara za seks triler redatelja Paula Verhoevena. Samo, jer uspoređivala se s kolegom Michaelom Douglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

image

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

Justin Ng /landmark Media/Newscom/Profimedia/

"Michael Douglas zaradio je 14 milijuna dolara. Ja sam bila nova, a on je bio vrlo velika zvijezda", rekla je u utorak okupljenim uzvanicima, uglavnom ženama iz svijeta filma i televizije.

Stone je također objasnila kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji ju je pogrešno oslovljavao Karen tijekom cijelog snimanja filma.

"Čak i na Guvernerovom balu nakon dodjele Oscara i dalje me zvao ‘Karen‘! I to sam poniženje nosila jako duboko u sebi", rekla je.

image

Sharon Stone u filmu "Sirove Strasti" 1992.

Tristar Pictures - Carolco Pictu/Collection Christophel Via Afp

Kako piše Page Six, Stone je dobila priznanje na tom događaju s još osam žena, uključujući zvijezdu "The Piano Lesson" Danielle Brooks, predsjednicu Akademije filmskih umjetnosti i znanosti Janet Yang, zvijezdu "Slumdog Millionairea" Freidu Pinto i Sandru Lee.

Lee je izašla na pozornicu i odala Stone zahvalnost jer joj je dala "neke od najboljih savjeta u životu" kada je sjela pokraj nje u avionu prije no što je postala poznata kao TV voditeljica i aktivistica.

Rekla je da joj je Stone tada savjetovala: "Pobrinite se da vaša kosa nikad ne bude savršena." I kako govori Lee, od tada nije imala savršenu frizuru.

"Da, Sandra i ja sjedile smo zajedno u avionu i rekla sam joj da daje više nego što uzima. I bilo je tako, zbog čega sam jako ponosna", nadovezala se nakon nje Stone. Slavna glumica također je okupljenima otkrila svoj nedavni razgovor s kolegicom i prijateljicom Sarah Paulson na oskarovskoj zabavi Vanity Faira.

image

Sharon Stone

Monica Schipper/Getty Images/Profimedia/Monica Schipper/getty Images/profimedia

"Pitala me zašto su svi tako ljuti na mene. Mislim da svi dobro znate zašto su svi tako ljuti na mene", izjavila je holivudska buntovnica koja nikada nije robovala normama koje je nametala filmska industrija, što je izazvalo smijeh među okupljenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:18