NEVOLJE U RAJU

Michael Jordan izletio s večere i odbrusio: ‘Ne odobravam vezu mog sina i bivše žene Scottieja Pippena!‘

Michael Jordanov iznenadni smijeh i izjava ‘Ne!‘ na pitanje o vezi svog sina Marcusa s Larsom Pippen otkrivaju napetosti unutar obitelji

Larsa Pippen i Marcus Jordan

 Papgalore/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Papgalore/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Marcus Jordan i bivša supruga NBA legende i zvijezda realityja ‘Real Housewives of Miami‘ Larsa Pippen, koji su javno objavili svoju vezu u siječnju, možda ipak nemaju blagoslov njegovog oca, slavnog košarkaša Michaela Jordana.

image

Larsa Pippen i Marcus Jordan

Papgalore/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Papgalore/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Legenda NBA-a viđena je kako odlazi s večere u pariškom restoranu Matignon u nedjelju, kada je jedan paparazzo upitao što misli o vezi njegova 32-godišnjeg sina Marcusa i 48-godišnje Larse, inače bivše supruge Scottija Pippena.

Jordan se samo iznenada glasno nasmijao dok je ulazio u SUV sa svojom suprugom Yvette Prieto, s kojom je u braku već 10 godina, prema videu koji je TMZ dobio.

image

Michael Jordan i Yvette Prieto nakon večere sa prijateljima

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zatim, kada su ga pitali odobrava li vezu svoga sina s reality zvijezdom, Jordan je rekao: "Ne!"

Jordanova reakcija nije se činila baš u skladu s komentarima koje je Larsa dala o njihovoj vezi tijekom gostovanja u emisiji "The Tamron Hall Show" 1. ožujka. Naime, dok je raspravljala o svojoj vezi s Marcusom, Larsa je rekla da je nedavno "više vremena provodila" s Jordanom i njegovom bivšom suprugom Juanitom Vanoy (Marcusovom majkom) te da su svi bili na "sjajnom mjestu".

- Ne želim stvarno govoriti o njima. Mislim da se ne radi o mojim ili njegovim roditeljima. Svi su sretni. Cijela naša obitelj je dobro, rekla je Larsa o njegovim roditeljima.

- Mislim da se više radi o tome gdje se ja nalazim, a gdje Marcus. Mislim da smo na dobrom putu. Motiviramo jedno drugo. Stvarno smo sretni što smo zajedno. I to je najvažnije, dodala je.

image

Larsa Pippen i Marcus Jordan

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Larsa je bivša žena Scottieja Pippena, koji je poznat po igranju za Chicago Bullse zajedno s Michaelom, Marcusovim ocem. Dva umirovljena košarkaša imala su čvrsto prijateljstvo tijekom svojih karijera u 1980-ima i 1990-ima, ali između njih se razvilo rivalstvo.

Jordanov i Pippenov odnos pogoršao se nakon objavljivanja dokumentarca "The Last Dance" u travnju 2020. Pippen je bio glasan u vezi s njegovim prikazom u Netflix-ESPN dokumentarcu koji je pratio dinastiju Chicago Bullsa.

U svojim memoarima "Unguarded", koji su objavljeni u studenom 2021., Pippen je iznio nekoliko negativnih komentara i optužbi na račun Jordana. Tvrdio je da je "razočaran" Michaelom zbog njegovog površnog prikaza njihove NBA povijesti u dokumentarcu "The Last Dance".

Prošlog mjeseca, Larsa i Marcus pokrenuli su svoj zajednički podcast "Separation Anxiety", u kojem istražuju svoj odnos, prošlosti i kritike na račun njihove razlike u godinama. U nedavnoj epizodi, reality zvijezda je podijelila da je u početnim fazama veze zadržavala njihovu komunikaciju tajnom i imala ga pod lažnim imenom u svome mobitelu.

Podsjetimo, Larsa i Marcus prvi su se put upoznali prije četiri godine na zabavi u Los Angelesu preko zajedničkih prijatelja. Razvod između Larse Pippen i Scottieja Pippena, koji ima 57 godina, okončan je u prosincu 2021. godine, otprilike tri godine nakon što je podnijet zahtjev za razvod.

image

Scottie Pippen

Lagossiptv/buzzipper/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lagossiptv/buzzipper/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prvo su se rastali 2016., ali su se pomirili ubrzo nakon toga.

Bivši supružnici su se vjenčali 1997. i imaju četvero djece: sinove Scotty Jr. (22), Prestona (21) i Justina (18), te 14-godišnju kćer Sophiu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:16