BIVŠA PRVA DAMA

MICHELLE OBAMA DALA SAVJET VOJVOTKINJI OD SUSSEXA KAKO SE NOSITI SA ŽIVOTOM POD POVEĆALOM 'Pritisak koji osjećate ponekad je pretežak...'

 
Michelle Obama (lijevo) i Meghan Markle (desno)
 REUTERS

Michelle Obama, bivša američka prva dama, udijelila je mudar savjet vojvotkinji od Sussexa o tome kako se nositi sa životom pod povećalom javnosti, prenosi u ponedjeljak BBC.

"Poput mene, Meghan vjerojatno nije ni slutila da će živjeti takvim životom", izjavila je Obama časopisu Good Housekeeping.

"Pritisak koji osjećate, i od sebe i od drugih, ponekad je pretežak", dodala je.

"Stoga je moj glavni savjet da malo zastane, promisli i ne žuri", kaže supruga bivšeg predsjednika Baracka Obame.

Michele kaže da je nekoliko prvih mjeseci u Bijeloj kući provela brinući se o kćerima, o tome da se prilagode novoj školi i steknu nove prijatelje "prije nego je krenula u nešto ambicioznije".

"I mislim da je to ispravno", rekla je.

Michelle Obama pokrenula je nekoliko inicijativa u osam godina provedenih u Bijeloj kući, s posebnim naglaskom na prehranu i zdravlje djece.

Otkako je prošle godine ušla u britansku kraljevsku obitelj, Meghan je već uključena u nekoliko projekata, uključujući humanitarnu kuharicu za pomoć stradalima u požaru u zgradi Grenfell Tower u Londonu, navodi BBC.

I prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, bivša glumica glasno se zauzimala za društvene ciljeve, među ostalima i za jačanje položaja žena u društvu, cilj koji dijeli i Michelle Obama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2023 00:20