BEZ DLAKE NA JEZIKU

Michelle Obama iskreno progovorila o braku s bivšim predsjednikom SAD-a: ‘Deset godina ga nisam mogla podnijeti‘

Tijekom uspona i padova pokazala je da još uvijek poštuje te da se divi svom suprugu

Michelle i Barack Obama

 Mandel Ngan/Afp

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama otkrila je da “nije mogla podnijeti” supruga Baracka Obamu deset godina dok su njihove dvije kćeri bile male.

U razgovoru za Revolt TV, 58-godišnja Michelle je ispričala koliko je izazovno bilo odgajati dvije male kćeri dok su ona i njezin suprug, bivši predsjednik SAD-a napredovali u karijeri.

- Ne govorimo o tome koliko je potrebno raditi i koliko je teško čak i kada si ludo zaljubljen u osobu i kada sve ide kako treba, objašnjava Michelle koja se udala za Obamu 1992.

- Ljudi misle da sam zlobna kada kažem ovo: Deset godina nisam mogla podnijeti svog supruga. I to se dogodilo kada su naše kćeri bile male, kaže ona dok nastavlja pričati o tome koliko je bilo teško odgajati djecu uz tako zgusnuti raspored.

image

Obitelj Obama

Juan Mabromata/Afp

- Kroz 10 godina dok smo se trudili izgraditi svoje karijere i brinuti o njima i njihovom obrazovanju, pomislila sam kako ovo nije jednako. Ali znate što? Brak nikada nije 50/50. Nekada ja ulažem 70 posto, a on 30 posto. Nekada on 60 posto, a ja 40 posto. Ali to je 10 godina, a u braku smo 30, kaže Michelle dodajući da sve ovisi o perspektivi i da mnogi odustanu nakon samo nekoliko godina braka.

Malia je imala sedam, a Sasha 10 godina kada je njihov otac 2009. izabran za predsjednika SAD-a.

- Mala djeca su teroristi. Imaju zahtjeve, ne razgovaraju, loše komuniciraju, stalno plaču, iracionalni su. Ali volite ih i zato ih ne možete kriviti, zar ne?, iskreno govori.

Tijekom uspona i padova, bivša prva dama pokazala je da još uvijek poštuje te da se divi svom suprugu dok ističe da je važno poznavati partnera.

- Sviđa li ti se on? Mislim, možeš biti ljuta na njega, ali kada ga pogledaš pomisliš li svejedno: “Nisam sretna s tobom, ali te poštujem. Ne slažem se s tobom, ali ti si još uvijek ljubazna i pametna osoba”, kaže Michelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 19:38