LIJEPA I ELEGANTNA

Michelle Pfeiffer se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, i u sedmom desetljeću izgleda nevjerojatno

Legendarna glumica pojavila se u društvu svog supruga Davida E. Kelleyja s kojim je preko 30 godina

Michelle Pfeiffer

 Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Američka glumica Michelle Pfeiffer (66) nakon duljeg vremena ponovno se pojavila u javnosti. Prošetala je crvenim tepihom uz supruga Davida E. Kelleyja na događaju Američkog filmskog instituta, dodjele nagrada za životno djelo 2024., u Los Angelesu.

Došla je u crnom odijelu i s osmijehom je uživala u društvu kolega glumaca i prijatelja.

image

Michelle Pfeiffer i David E Kelley

Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia

Podsjećamo, Pfeiffer i Kelley su u braku više od 30 godina. Upoznali su se 1993. na spoju na slijepo u kuglani. U to vrijeme glumica je već bila u postupku posvajanja djeteta, a otkrila je da joj je to pokazalo puno o tome kakav je Kelley.

"To je bila situacija koja brzo može pokazati je li netko dečko ili muškarac. On je bio nevjerojatna podrška. Odlično sam odabrala. Imala sam sreće. Ni sada, toliko godina kasnije ne uzimam ga zdravo za gotovo. Poštujem ga, duhovit je i inteligentan, i stvarno sladak, ali ako ne poštujete svog partnera, brzo ćete ga se zasititi", rekla je o tome susretu.

image

Michelle Pfeiffer

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

U karijeri, njezina prva velika uloga bila je Elvire Hancock u "Scarfaceu" iz 1983., a u slijedile su uloge u "The Witches of Eastwick" (1987) i "Tequila Sunrise" (1988). Njezine recentnije uloge su u "Osvetnicima", "Ubojstvu u Orient Expressu", "Gospodarici zla 2" i slično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:05