FANOVI U TRANSU

Michelle Williams najavila moguće okupljanje slavih Destiny‘s Child, kao i novi album

Pjevačica, čije su kolegice iz benda nedavno također komentirale istu mogućnost, napomenula je kako su ‘vrata otvorena‘

Destiny‘s Child

 Paul Bergen/Afp/Profimedia/Paul Bergen/afp/profimedia

Michelle Williams iz nekad popularne grupe Destiny‘s Child nedavno se osvrnula na njihovu karijeru i razgovarala o mogućem ponovnom okupljanju. Gostujući u ‘Terrell Showu‘, 43-godišnja pjevačica, čije su kolegice iz benda nedavno također komentirale istu mogućnost, napomenula je kako su "vrata otvorena" za ponovno okupljanje trija. Williams je izjavila kako je "vrlo izvjesno da bi trebale i željele napraviti novi album i da su vrata otvorena da to naprave". Objasnila je i da kad bi bilo po njenom, njene kolegice iz benda Beyonce i Kelly Rowland još uvijek bi zajednički stvarale glazbu.

image

Destiny‘s Child

-/Čtk/Profimedia/-/Čtk/profimedia

"Da je po mome i dalje bismo se zabavljale. Bile bismo u grupi, pa solo, u grupi, pa solo", naglasila je.

Destiny‘s Child je u početku imala četiri članice - Beyonce, Kelly, LaTaviu i LeToyu. Grupa je objavila debitantski album svog imena 1998. Kelly je počela nastupati s Beyonce 1990. kad im je bilo devet godina u grupi iz Houstona imena Girl‘s Tyme. Kratko nakon objave njihovog osmerostruko platinastog drugog albuma "The Writings On The Wall", LaTavia i LeToya su izbačene iz grupe. Michelle se bendu pridružila 2000.

Nakon objave hitova poput "Survivor", "Soldier" i "Cater 2 U", Destiny‘s Child su napravile stanku 2006. Tijekom godina su imale nekoliko ponovnih okupljanja, poput showa u poluvremenu Super Bowla 2013. i zajedničkog nastupa na Coachelli 2018.

Gostujući u ITV-ovom talk showu "Loose Women" u srpnju 2021., Michelle je otkrila kako joj je bilo kad se pridružila Beyonce i Kelly u već oformljenoj grupi.

"Jako sam se dobro zabavljala, a one su bile moj životni spas. Te dvije djevojke su pokazale odanost i ljubav i jednostavno kazale ‘Hajde djevojko, hvala ti što si se pridružila timu‘. Tako da je to zapravo bilo dobro razdoblje za mene", ispričala je tijekom virtualnog pojavljivanja u programu.

U daljem razgovoru, Williams je naglasila kako su među triom odlični odnosi, bez obzira što svaka od njih ima solo karijeru. Hvalila je njihov odnos, navodeći kako su ona i Beyonce gledale Kelly kako rađa putem Zooma.

"Ako itko na ovom svijetu sumnja u valjanost i istinsku prirodu naše veze, činjenica da sam gledala svoju sestru kako rađa trebala bi svima dati do znanja da je sve u redu, volimo se", objasnila je Williams dodajući: "Čuvamo jedna drugoj leđa i nema toga što ne bih učinila za njih i obrnuto".

image

Michelle Williams

Paras Griffin/Getty Images/Profimedia/Paras Griffin/getty Images/profimedia

Prošli mjesec i Kelly je za E! News komentirala potencijalno okupljanje Destiny‘s Child.

"Znate, Beyonce je na turneji, Michelle ima projekte u kojima je angažirana, ja imam projekte u koje sam angažirana. Ako se dogodi, dogodit će se. Ali sve imamo vlastite živote trenutno. Ako se dogodi, dogodit će se", izjavila je ostavivši obožavatelje da žive u nadi.

Nakon objave svog sedmog albuma Renaissance prošlog srpnja, Beyonce je započela svjetsku turneju u svibnju.

Uz svoje uspješne profesionalne aktivnosti, Beyonce i Kelly obje imaju i obitelj. Beyonce se udala za Jay Z-ja 2008. i njih dvoje su roditelji troje djece; 11-godišnje Blue Ivy i 6-godišnjih blizanaca Rumi i Sira. Kelly se udala za Tima Weatherspoona 2014. i imaju dvojicu sinova, 8-godišnjeg Titana i 2-godišnjeg Noaha.

Prije nekoliko dana kelly je bila na vjenčanju J Z-jeve majke Glorie Carter, koja se udala za dugogodišnju partnericu Roxanne Wilshire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14