AUDIO MEMOARI

Michelle Williams postala viralni hit zbog imitiranja Justina Timberlakea: ‘Ovo nisam očekivao‘

Britney je pročitala samo uvod i prolog svojih memoara, a ostatak u audioknjizi čita glumica Williams, što je očito pun pogodak

Michelle Williams, Justin Timberlake i Britney Spears

 Profimedia

Michelle Williams postala je viralna zbog svoje interpretacije Justina Timberlakea dok je čitala memoare Britney Spears „The Woman in Me”. Spears u audio verziji svojih memoara čita samo uvod i prolog, a ostalo čita glumica Williams.

„Ova knjiga je rad ljubavi i svih emocija koje dolaze s njome”, kaže Spears na početku. „Otkriti sve što ćete čuti je uzbudljivo, srcedrapajuće i dirljivo u najmanju ruku. Zbog toga ću ja čitati samo mali dio svoje audio knjige. Zahvalna sam što će divna Michelle Williams pročitati ostatak i zahvalna sam vam što slušate.”

Čini se da je Britney odabrala savršenu osobu za čitanje svoje knjige jer je Williams postala viralna zbog svog čitanja o Justinu Timberlakeu čija je veza sa Spears opisana bolnim i smiješnim detaljima. U jednoj sceni Spears piše o Justinu koji pokušava impresionirati glazbenika Ginuwinea u New Yorku.

image

Justin Timberlake i Britney Spears

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Njegov bend NSYNC je bio onda ono što su ljudi zvali ‘tako svodnik‘. Bili su bijelci, ali su voljeli hip-hop. Za mene, to je ono što ih je razlikovalo od Backstreet Boysa koji su se vrlo svjesno pozicionirali kao bijela grupa”, napisala je Spears.

„NSYNC su se družili s crnim umjetnicima. Ponekad sam mislila da su se previše trudili uklopiti. Jednog dana J i ja smo bili u New Yorku i išli u dijelove grada u kojima ja nikad ranije nisam bila. Prema nama je išao tip s velikim sjajnim medaljonom. Uz njega su bila dva ogromna zaštitara. J je bio sav uzbuđen i rekao glasno ‘O da, fo shizz, fo shizz Ginuwine, što ima, prijatelju?‘ Nakon što je Ginuwine otišao, [Britneyina dugogodišnja asistentica] Felicia reagirala je na J-a ponovivši što je on rekao Ginuwineu. J nije bio ni posramljen. Prihvatio je to i rekao joj kao ‘OK, j*bi se, Fe‘.”

"Od svega, nisam očekivao ovo", glasio je jedan od komentara na viralnom videu.

„The Woman in Me” memoari su počeli se prodavati 24. listopada, a audioknjiga objavljena je u isto vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:01