NIŠTA OD TURNEJE

Mick Jagger rekao da se osjeća 'puno bolje' nakon operacije

 REUTERS

Mick Jagger je u poruci koju je u petak objavio na Twitteru rekao da je operiran i da se osjeća "puno bolje" i tako umirio ljubitelje Rolling Stonesa koji su bili zabrinuti zbog operacije za koju mediji pišu da je bila na srcu.

"Hvala svima na porukama potpore", napisao je slavni 75-godišnji britanski rocker koji je navodno operiran u New Yorku, ali tu informaciju nisu službeno potvrdili iz njegova okružja a ni on sam.

"Osjećam se sada puno bolje i oporavljam se", dodao je. "Hvala i bolničkom osoblju na njihovu sjajno obavljenom poslu".

"Mick Jagger je uspješno operiran", rekao je glasnogovornik u izjavi za France Presse. "Dobro se osjeća i trebao bi se potpuno oporaviti".

Sastav je u subotu izvijestio da 17 koncerata koje je od 20. travnja do 29. lipnja trebao održati u Sjevernoj Americi odgađa jer su "liječnici rekli Micku Jaggeru da ne može ići na turneju jer se mora liječiti".

Sam pjevač se ispričao publici u poruci objavljenoj na Instagramu u kojoj je rekao da je "jako razočaran", ali da se "što prije" planira vratiti na pozornicu.

Ne zna se točno o kakvoj je operaciji riječ, ali glazbeni portal Billboard piše da je riječ o zamjeni srčanog zaliska.

Isti portal navodi da operacija nije bila na otvorenom srcu, nego su kirurzi primijenili lakšu metodu koja ne zahtijeva otvaranje prsnog koša.

Billboard dodaje da je Mick Jagger operiran u bolnici New York-Presbyterian, jednoj od najuglednijih u gradu. Na upit agencije France Pressea bolnica nije htjela komentirati.

Rolling Stonesi, osnovani 1962., svjetsku slavu su stekli tri godine poslije albumom "Satisfaction".

Zbog svojih pjesama i burnog života članova sastava stekli su ugled "loših dečki" engleskog rocka, za razliku od Beatlesa.

Prva dva dijela njihove turneje "No Filter Tour", koje je treći dio niz sjevernoameričkih koncerata koje su morali odgoditi, donijela su zaradu od 237 milijuna dolara od prodaje ulaznica, piše Billboard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2023 12:13