TREĆA SREĆA

Mick Jagger zaprosio svoju 43 godine mlađu djevojku: ‘Njoj to puno znači‘

Prije šest godina dobili su sina Deverouxa, Mickovo osmo dijete, a sada će pred oltar

Mick Jagger i Melanie Hamrick

 Profimedia

Mick Jagger (79) zaprosio je svoju 43 godine mlađu djevojku Melanie Hamrick. Daily Mail piše kako je vođa Rolling Stonesa spreman na svoj treći brak.

Još prošlog tjedna Mickova balerina viđena je s novim prstenom na ruci, no premda je isprva govorila da se ne radi o zaručničkom prstenu, njezini prijatelji sada su za medije potvrdili da je prsten ipak zaručnički.

- Mick i Melanie zasad nisu isplanirali kada će se vjenčati i kako će njihova svadba izgledati, ali njoj puno znači to da joj je Mick dao zaručnički prsten - kažu prijatelji balerine.

image

Mick Jagger i Melanie Hamrick

Kena Betancur/Afp/Profimedia/Kena Betancur/afp/profimedia

Mick i Melanie upoznali su se 2014. godine u Tokiju, na koncertu Rolling Stonesa. Prije šest godina dobili su sina Deverouxa, Mickovo osmo dijete. Naime, slavni roker ima još sedmero djece s pet različitih žena, pet unuka i jednu praunuku. Micku su ovo treće zaruke. Podsjetimo, on se 1971. godine vjenčao s Biancom Perez Mora Macias. Razveli su se sedam godina kasnije, a iste godine oženio je supermodel Jerry Hall. Imali su neslužbenu ceremoniju vjenčanja na Baliju u Indoneziji 1990. prije nego što su se razveli devet godina kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:16