ČETVRTA SREĆA

Mijenja žene i odvjetnike: Kanye angažirao jako ime u žestokoj brakorazvodnoj parnici s Kim

Za srijedu je zakazano ročište za brakorazvodnu parnicu slavnog para, na kojoj bi sudac trebao donijeti odluku o zahtjevu za službeni prekid braka

Kim Kardashian i Kanye West 

 Clint Spaulding/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kanye West angažirao je svog četvrtog odvjetnika za brakorazvodnu parnicu, jer je navodno otpustio prethodnog odvjetnika Chrisa Melchera uoči sudske rasprave protiv uskoro bivše supruge Kim Kardashian, piše Page Six.

Prema TMZ-u, West je otpustio Melchera nakon što je njihov odnos “postao iznimno težak, s premalo komunikacije”.

Izvori su otkrili da se West nije mogao odlučiti želi li sporazumno riješiti stvari s Kardashian ili se svađati – slično kao kad je Kim tek predala papire za razvod.

Umjesto Melchera, Westa će sada zastupati odvjetnica Samantha Spector, koja je nedavno zastupala Nicole Young u njezinom razvodu od producenta dr. Drea, prenosi TMZ. Odvjetnica ima više od 20 godina iskustva u rješavanju velikih razvoda, pravnih pitanja vezanih uz obiteljsko partnerstvo, zabrana prilaska u obitelji, postupaka za utvrđivanje očinstva, kompliciranog skrbništva nad djecom i drugo, a zastupala je brojne slavne klijente, među ostalim i Amber Heard te Johnnyja Deppa.

image

Kim Kardashian i Kanye West

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Za srijedu je zakazano ročište za tekuću brakorazvodnu parnicu Westa i Kardashian, na kojoj bi sudac trebao donijeti odluku o zahtjevu reality zvijezde za službeni prekid braka.

Podsjetimo, Kim Kardashian podnijela je zahtjev za razvod od poznatog repera u veljači 2021., a par trenutno dijeli skrbništvo nad kćerima North (8) i Chicago (4) te sinovima Saintom (6) i Psalmom (2).

Osnivačica Skimsa, koja je od listopada u vezi sa zvijezdom "SNL-a" Peteom Davidsonom, već je osudila Westa i njegovu nesposobnost da zadrži odvjetnika u izjavi objavljenoj na njezinom Instagram Storyju prošlog mjeseca.

“Razvod je dovoljno težak za našu djecu, a Kanyeova opsesija time da pokušava kontrolirati i manipulirati našom situacijom negativno utječe na sve nas te nam nanosi bol”, napisala je tada, kao odgovor na Westove objave na Instagramu koje je naposljetku izbrisao.

“Želim privatno rješavati sve stvari u vezi s našom djecom i nadam se da ću se s Kanyeom konačno moći dogovoriti da sve probleme riješimo na miran način", rekla je Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:22