OZBILJNO STANJE

Mike Tyson otkrio detalje o zdravstvenom stanju Jamieja Foxxa: ‘Imao je moždani udar, ne osjeća se dobro!‘

Zdravstveni problemi spriječavaju Foxxa da snima film u kojem se Camerion Diaz treba vratiti na filmske ekrane

Glumci Jamie Foxx i Cameron Diaz

 Ben Stansall/Afp/Profimedia/Ben Stansall/Afp/Profimedia

Boksačka legenda Mike Tyson (56) otkrio je šokantne novosti o glumcu Jamieu Foxxu (55).

„Ne osjeća se dobro. Kažu da je imao moždani udar. Nemam pojma što mu se dogodilo”, rekao je boksač, prenosi The Sun.

Priča se da je Foxx posljednjih nekoliko tjedana proveo u bolnici, a vjeruje se da je sada na kućnom oporavku. Zdravstveni problemi glumca javnosti su poznati još od sredine travnja kada je njegova kći Corinne Foxx (29) podijelila novosti s pratiteljima na društvenim mrežama.

„Želimo podijeliti da je moj otac Jamie Foxx jučer imao medicinske komplikacije. Srećom, zbog brze reakcije i izvrsne brige, već je na svom putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog vremena. S puno ljubavi, obitelj Foxx”, napisala je Corinne.

Foxxovi zdravstveni problemi uzrokovali su probleme na setu Netflixovog filma „Back in Action” koji treba biti veliki povratak glumice Cameron Diaz (50) na filmska platna nakon 9 godina izbivanja iz glume.

„Ovo je katastrofa, Cameron sigurno misli što mi je ovo trebalo da se vratim na film. Istina je da Jamiejevi problemi trenutno izgledaju prilično ozbiljno i one prethodne odgode snimanja ranije bi se mogle činiti minijaturne naspram one koja se može dogoditi”, rekao je izvor za The Sun.

„Naravno, ovo je jako tužno i svi mu žele sve najbolje”, nastavio je izvor i prenio atmosferu među ekipom sa seta.

Ipak Foxxovo zdravlje nije jedina prepreka koja je stala na put velikog povratka zvijezde Cameron Diaz. Naime, kaos na setu je nastao kad je pronađena neaktivirana bomba iz Drugog svjetskog rata.

Podsjećamo, Jamie Foxx nagrađivani je glumac i glazbenik. Dobio je Oscara za ulogu Raya Charlesa 2004. godine za film „Ray”. Također, dobio je Grammy nagradu za najbolji R&B performans za pjesmu „Blame It”. Sve nade obožavatelja i kolega upućene su u što brži oporavak glumca kako bi ponovno kreirao filmske uspješnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:47