VLASNICA HITA GODINE

Miley Cyrus donijela važnu odluku u vezi svoje karijere: ‘To nije stvar koju volim‘

Prošlo je gotovo deset godina otkako je Cyrus posljednji put bila na svjetskoj turneji

Miley Cyrus

 Vevo/Planet/Profimedia/Vevo/planet/profimedia

Unatoč velikom ovogodišnjem hitu, pjesmi "Flowers", Miley Cyrus neće skoro pjevati na turneji, odnosno, održavati koncerte. Naime, pjevačica nema želju ići na turneju i pjevati pred tisućama obožavatelja.

image

Miley Cyrus

Vevo/Planet/Profimedia/Vevo/planet/profimedia

Poznata je pjevačica posljednju turneju održala 2014. godine i tvrdi da nema na umu vratiti se na pozornicu tako skoro.

Cyrus je ranije rekla da voli nastupati pred prijateljima i u intimnom okruženju te dodala da "pjevanje pred stotinama tisuća ljudi nije stvar koju voli."

- Ne osjećam vezu između publike i sebe. Nema sigurnosti - priznala je.

- Nije prirodno i djeluje vrlo izolirajuće. Vi ste pred 100 tisuća ljudi, ali ste ipak sami - dodala je bivša Disneyjeva zvijezda.

Prošlo je gotovo deset godina otkako je Cyrus posljednji put bila na svjetskoj turneji. Još 2014. godine, krenula je na turneju "Bangerz" koja se sastojala od 78 nastupa između veljače i listopada diljem Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Europe, Latinske Amerike, Australije i Novog Zelanda.

image

Miley Cyrus na Glastonbury festivalu

Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Od tada je Cyrus smanjila broj svojih glazbenih turneja. Naime, 2015. održala je osam koncerata na području SAD-a i Kanade u sklopu turneje "Milky Milk Milk" kako bi podržala svoj peti studijski album. U veljači 2019. krenula je na turneju od sedam nastupa pod nazivom Festival Tour na kojoj je pokrivala gradove u Europi. Posljednja turneja koju je spomenuta glazbena superzvijezda održala zvala se "Attention Tour", a sastojala se od pet koncerata - jedan u L.A.-u, a ostatak u južnoameričkim gradovima kao što su Buenos Aires, Argentina i São Paulo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 16:22